2015-10-14 4713 浏览
一入店铺已经有服务员亲切地招待,服务员同客人就好似朋友既感觉,相识很久。店内播住日本歌曲,装潢亦好日本风格,有一个小小既L字型bar枱。食物款式好多,本想叫4款,5款菜式,但服务员怕份量过多,贴心地建议我地食完唔够先再点菜 有前菜附送(忘了影相),有中华沙律同类似纳豆既东西。再泥玉子烧!!🍳店员建议将豉油倒进萝卜蓉,玉子烧熟度刚刚好,再配上萝卜蓉,味道非常夹,减少腻既感觉,不错👍大跟小既assorted sushi🍣其实只差$60,分别多左海胆同拖罗寿司,用料新鲜,尤其拖罗,入口即溶,抵食之选!海鲜锅🍜系之前见到有食评家推介,上菜后更惊喜既系,配料非常多,有三文鱼,蚝,虾,鱿鱼,豆腐,菜,汤底浓,整个配搭好好 刚才都讲,服务员同顾客就好似朋友一样,倾得尽兴,店员送左每人一杯梅酒🍶成餐饭好完美,服务态度好好,值得番桌😊

有前菜附送(忘了影相),有中华沙律同类似纳豆既东西。

再泥玉子烧!!🍳
玉子烧
Assorted Sushi (大)
海鲜锅

梅酒
成餐饭好完美,服务态度好好,值得番桌😊
2015-10-05
玉子烧