2008-07-20
【服务】直头茶餐厅嘅服务, 看官话好定唔好呢?主要系店员傻下傻下咁, 埋单/ 执台慢到"冇朋友". 个supervisor mabel 好似当我地等紧既人系傻既咁俾人插队.【食物】整体上手握寿司饭系煮得好烂, 好多水咁, 大力少少夹绝对会散, 食落好似食紧软饭咁.三文鱼非常非常的唔新鲜, 脂肪纹欠奉, 一望就知放左好耐. 不过已经叫左只好食...再试北寄贝寿司, 唉, 又系唔新鲜, 难道我等左个几钟入来就系为左食唔新鲜既寿司??【价钱】其实都算贵~ 两人埋单正价 $203 (但系只系食咗咁少嘢~) ~ 不过食物质素连走平民路线嘅其他寿司都不如~ 如果有机会我会去阪前, 价钱差唔多但又好食好多. 最少有heart.【事后】我轻微肚泻左两日, 唉, 以后唔会再帮衬!!!!!!
直头茶餐厅嘅服务, 看官话好定唔好呢?
【食物】
【价钱】
【事后】
我轻微肚泻左两日, 唉, 以后唔会再帮衬!!!!!!