2024-11-22 112 浏览
有时想同朋友去Happy Friday🥂都唔知边到平靓正🥹最近朋友带左我去中环楼上餐厅,都近LKF,其实有一刻谂住去完行一转,最尾都系冇😂因为饮太多而间餐厅而排做紧优惠,佢地每个月会随机两个星期五有无限添饮香槟优惠🥂 每位只需要order最少一杯Cocktail,即可以当晚任饮指定香槟🍾 真心抵!仲要当晚饮Mumm! 同埋周不时会有DJ注场!然后我地都叫左几杯Cocktail去试比较钟意既有2杯-Dionysus🍹加左White Rum,同菠萝提子等既juice落去,整体易口入-Artemis🍸好重Banana Tanqueray Blend🥥好fresh!另外野食方面都叫左小小,因为要食啲野饮酒先开心😌-Chicken Popcorn🐣每粒炸鸡外酥内嫩,裹著金黄的面衣,口感相当酥脆,边饮酒边食一流!-Lasagna🍝层层叠叠的面皮中夹著好多菇!而且上面好多芝士-US Rib Eyes (Medium)🥩Medium让肉质保持了柔嫩~ 搭配左一点海盐和黑胡椒,令牛既味更出!不过记得唔好点太多😂

然后我地都叫左几杯Cocktail去试

比较钟意既有2杯

另外野食方面都叫左小小,因为要食啲野饮酒先开心😌

-Chicken Popcorn🐣

-Lasagna🍝