2018-09-29 85 浏览
话说有一日有个朋友系某个开饭app度见到呢间餐厅有50% off 既优惠,所以即刻嗌左我地几个为食妹去试下呢间餐厅。去到坐定定之后,餐厅职员比左2份menu我地,原来半价食物只系套餐无左个沙律bar同个汤。最后我地嗌左一个正价set,之后另嗌3个半价menu既主食,同埋另外嗌左龙虾汤。龙虾浓汤好明显饮得出好香浓既虾味..饮完无早种好颈渴既感觉~good good徳国脆皮蜜糖烧猪手虽然佢menu上面写住要预订先有,但我地系餐牌一见到就想试,所以即刻问店员仲有无,而好好彩地有最后一只~讲番只猪手,佢系属于好好咬口果种,食落甜甜地d肉都算几好味,不过就略嫌个皮烧到太过火,脆到有d硬....美中不足...西班牙伊比利亚全橡黑毛猪鞍架呢块猪扒望落吸引,食落都好正,佢吴系果d死硬同好林既肉。食落口,佢系爽架...推介!蜜糖芥末烧大西洋三文鱼扒三文鱼系我其中一样最爱食既野,呢块三文鱼油脂好够,煎得岩岩好,吴会过老,好好食,另外就系佢个鱼有少少甜味,但就食吴到有芥末味,又系好好食既一样野黎!煎鹅肝鲜露笋炒饭呢个炒饭一放落黎果时睇到个样真系无咩兴趣...点知食落都确实系唔错既..但就无话好惊喜噤既感觉,

徳国脆皮蜜糖烧猪手

徳国脆皮蜜糖烧猪手

美中不足...

西班牙伊比利亚全橡黑毛猪鞍架

呢块猪扒望落吸引,食落都好正,佢吴系果d死硬同好林既肉。
食落口,佢系爽架...推介!

煎鹅肝鲜露笋炒饭

煎鹅肝鲜露笋炒饭

呢个炒饭一放落黎果时睇到个样真系无咩兴趣...点知食落都确实系唔错既..但就无话好惊喜噤既感觉,感觉好似食紧一个普通既炒饭。

整体黎讲,呢间餐厅d质素都几好,我同几个朋友都话,有优惠会再黎encore ~~~~
2018-09-02