平日真系比较少黎如心广场。地点位于荃湾西,但又唔系荃湾西隔离直接就响度既海之恋广场或者donki donki。今次因为朋友推荐,所以大家特地黎到呢间响如心广场既义大利餐厅。虽然系平日下午茶时段,但餐厅都已经唔少人。好在都系有位~一坐低已经觉得,装修特别。张台系粉红色云石,平时好多餐厅都系简约风装修或冷感风格,呢间餐厅系如此大刺刺地热情奔放。头顶仲有大吊灯,如同一个公主就系要著得华丽同话比你知,望住我~!我地叫左个tea set,four cheese pizza,all day breakfast,仲有一个唔记得左个朵呢个系唔记得左个朵但都好食既~摆材料既方式同美感,侧面显示出厨师对食物既要求。华丽丽既台~点少得tea set?tiramisu绝对值得推荐,好滑,入口融化。呢个four cheese pizza值得一提,里面既blue cheese系比较重口味,然而,呢个pizza配左个蜜糖浆~!我比较孤陋寡闻,都系第一次食pizza落糖浆,但系甜糖浆同个咸度mix埋一齐好夹,亦令blue cheese既味轻返。all day breakfast,无影到相,不过好值得推介。d无花果,f

虽然系平日下午茶时段,但餐厅都已经唔少人。好在都系有位~

华丽丽既台~

all day breakfast,无影到相,不过好值得推介。d无花果,fresh fruit真系fresh。仲有一旧蛋白烟肉,成个蛋白好松软咁入口,再配埋烟肉,一流。

侍应都好快手,需要有咩帮助,好快就会过黎帮手。叫左earl grey tea(好饮!),侍应不断礼貌地过黎帮我地加水,辛苦晒。

隔离朋友叫左杯咖啡,咖啡配有一块小曲奇,都系餐厅自己整既曲奇,超级有心思!

值得回头,cp值很高既义大利餐厅Pasticceria Giovanni Pina 1920~(个名都好长好优雅
误xD )

味道  ★★★★★