2018-12-02 2347 浏览
今日同五位supergirl开会,例牌都系食素 🥗 以前喺中环返工,久唔久都会嚟呢veggiesf记得佢啱啱开嘅时候, 我已经嚟㗎啦! 同一等大厦有好多餐厅已经转咗手, 估唔到veggie sf仲可以做到而家,证明佢仲有好多fans成间餐厅都好有三藩市嘅影子,虽然系好细不过都坐得几舒服!请留意lunch time嚟嘅话,佢系分时段嘅 🕰️ 例如一点前要埋单 💰 大家记得早啲book位,我印像中lunch通常都好full 讲返食物, 同我以前食过一样咁好食但系今次嘅menu厚咗好多 。厨房都用咗好多心机去设计菜式!朋友叫咗个海南鸡饭非常吸引!我食咗一嚿好好食呀!!!😍而且油饭都好味㖞!!另外一个朋友叫咗个trip to bali 🇮🇩 真系有印尼嘅coconut rice 🥥大家睇啲相就知啦非常之吸引 我就食番平时食开嘅越南捞檬 Oakland breeze~~虽然有两件系炸物但系真系劲好食 非常推介

讲返食物, 同我以前食过一样咁好食
非常推介

Spinach soup