一向有买开牛骨汤饭外卖做lunch唔知系咪顶咗手定换哂d人。唔见平时见到有礼貌嘅韩国职员。今日贴钱买难受,一肚气!今日买的牛骨汤竟然系舗了满满的油。牛骨汤会有油系面系正常,因为始终都是用牛骨煲出来。平常都是撇三至四下就可撇走大部分的油,但今日撇了半碗仍是油,跟本食唔到。拎返落去,职员解释因厨房新来,可能未熟手,所以可能冇搅到落底,只撇面嘅装入碗,所以多油。换了一碗,当场打开看,冇问题,起码唔系一大片油。返到上office开始食,更领人惊讶的事出现了。牛骨汤只得箩白同汤,冇牛骨..............!!!打电话落去投诉要求退款,经过了5-10分钟通话,几个职员一个问一个,又一个接一个过电话讲,之后同意退款。因为呢碗野已行了2次斜路来回,所以过了一阵得闲先再落去退款,那个职员竟然藐咀,话碗汤系「老板娘」装的,「肯定有3旧骨」!!我当刻直系嬲到爆。如果你系咁肯定,即系你认为我呃你嘅话,系10分钟通话时你又唔讲?如果你当时系电话咁讲,我一定即刻落多次去!费事口同鼻嗌。依家讲到好似系我屈你咁。一定唔会再帮衬!
一向有买开牛骨汤饭外卖做lunch

今日买的牛骨汤竟然系舗了满满的油。
返到上office开始食,更领人惊讶的事出现了。
2019-11-06
外卖自取