2010-03-12
呢间舖d staff真系好似机械人同埋无咩礼貌!!尤其系好高果个男仔,,帮我地落单但个样好唔愿意同好似想d客快d走咁其实以前同屋企人成日都黎呢到架,,佢个咖哩牛"月利"好正!!但系唔知系咪因为我同d同学系学生,,所以d待遇差d呢?!话说有一次我同几个同学lunchtime去呢到食晏,,我地都系著住校服架!!!咁好正常入到去点午餐,,佢写住有学生价!!叫果个好高ge男仔帮我地落单佢又好唔愿意好似好难为佢咁,,咁都算喇咁通常d waiter帮你落完单会覆一次睇下有无漏or错,,佢又唔覆一系就好似自己同自己讲野咁我都知佢讲咩orz最离谱系d野食系dum落黎啰咩事?!我地都叫系客人丫又无做错d咩...呢样都算喇,,之后有个女人入黎问我地form几,,我地话form7佢就将原本张单个学生价转番做原价同d同学谂"下,点解要改呀?!"隔离台有d以前ge同学而加都系中7,,但收佢地学生价啰落到楼下俾$,,问下老板点解我地唔系学生价?!<<注意::我地系著住校服的>>点知个老板话""你地中7丫嘛,,我地个学生价不嬲都系做到中5架咋""哗咩事系个餐牌或其他地方完全无提及过学
但系唔知系咪因为我同d同学系学生,,所以d待遇差d呢?!
咁好正常入到去点午餐,,佢写住有学生价!!
我都知佢讲咩orz
佢就将原本张单个学生价转番做原价
同d同学谂"下,点解要改呀?!"
隔离台有d以前ge同学而加都系中7,,但收佢地学生价啰
落到楼下俾$,,问下老板点解我地唔系学生价?!
<<注意::我地系著住校服的>>
哗咩事系个餐牌或其他地方完全无提及过学生优惠净系做到中5
唔系因为我地唔系区内学生虾我地唔识野牙麻
个几蚊我地无咩所谓,,但咁讲"不嬲"好过份啰
我地唔系成日帮衬点知你ge不嬲系咩...真系激气啰呢一餐!!
d野依几好都无用啦,,d服务差都咁
相信无读econ ge人都知,,我俾ge $有一部分系俾紧个service架!!