2019-01-12
穷民一个无咩钱食好野,所以最钟意推荐d平民野厨房佬系屯门好似有4间,青海围依间最近我办公既地方,午餐首选食饺子,如果果日想食饭,就会谂起《厨房佬》,一来快同方便,二来价钱唔贵,虽则服务态度真系一般,之前试过午餐焗饭真心觉得唔好食,不过仍然会想食厨房佬原因得一个,就系佢既口水鸡/海南鸡饭!今日想食辣辣地既野,所以拣左口水鸡!计埋之前,夹埋可能都食左8-10次口水/海南鸡,过半数机会都系鸡脾位黎架,好开心今次都系佢上面既辣酱好惹味,系辣味唔够既,不过有点麻香同少少少少辣味,加上花生粒,净系酱都已经好送饭到只鸡,今次比以往更好食既原因系..系鸡肉同鸡皮之间有层啫喱!唔系肥膏而听闻系胶原质凝固左,想知系咩自己上网揾下啦认真食咁多次系今次先有,平心而论过往系有食过失手至鸡肉un哂,全碟都系骨咁制既状况,不过多数机会都系好食的!加上50几蚊有鸡有菜有仲有野饮/糖水..去边揾呀?!唔惊中伏,不妨一试平民化🐥🐥
今日想食辣辣地既野,所以拣左口水鸡!
加上50几蚊有鸡有菜有仲有野饮/糖水..去边揾呀?!
唔惊中伏,不妨一试平民化🐥🐥