2022-08-16 216 浏览
🍋爆柠四季春— 微糖加珍珠 $33见呢杯有新店开张8折优惠,所以就试一试。爆柠四季春系沙冰嚟嘅,中间仲有两粒新鲜嘅青柠。青柠嘅味道几浓郁同新鲜,但都唔会太酸,同埋甜度都适中,唔钟意太甜嘅人嗌微糖应该会觉得啱啱好。而啲珍珠系几有咬口嘅,不过珍珠同呢杯嘢就唔太夹,所以买呢杯嘅话就唔推荐加珍珠啦😂 整体来讲,佢味道好清新同清爽,夏天饮嘅话好消暑解渴😋🍑芝士白桃茶 —少糖少冰 $30之前听过人推荐佢其他分店嘅芝士奶盖茶,但唔知系咪因为分店唔同,我就觉得麻麻哋🥵芝士奶盖嘅份量好少,虽然个奶盖都几杰身,但饮嘅时候都唔系好觉有芝士奶盖,而且芝士味唔系好够。而个白桃茶都唔系几饮到白桃嘅味,似普通绿茶多啲,同埋啲茶有少少涩。小编一向试新嘢都会叫少糖少冰,但呢杯佢整到走糖走冰咁。个茶饮落冇甜味,而且系完全冇冰,攞上手系暖暖哋嘅添😥 可能系整错咗。整体来讲,呢间唔同饮品嘅水准有啲参差。个爆柠四季春系唔错嘅,但个奶盖茶就好令人失望,应该唔会再试。味道: 5/10服务: 7/10回头率: 5/10总评: 6/10💰人均消费: $30
🍋爆柠四季春— 微糖加珍珠 $33

🍑芝士白桃茶 —少糖少冰 $30