2023-08-30 1004 浏览
最初觉得同水母一齐食饭觉得好浪漫,所以去左呢度,去到见到有少少失望,但还算预计之中,因为见网上啲相,以为可以见到多啲水母,还好,陪我食饭的水母都几靓,环境都几浪漫,暗暗地,拍拖都唔错,可惜我系同朋友去,好似浪费左(感觉唔系拍拖去就冇咁抵),叫左个大虾意大利饭,好好食,味好浓郁,可惜个虾头有啲生,扣左不少分,又叫左个三文鱼沙律,都靓靓几好味,最后叫个安格斯扒,$428,最初见到youtube话超好味,所以觉得贵都叫,但我一啲都唔觉得好食,好后悔叫左呢个,我唔知系咪我冇食开安格斯牛,所以唔喜欢,我唔喜欢要大力咬的东西吧~最后食到铺头收门,我就走左去大鱼缸度影相,总算见到我心爱的大鱼缸(如果不是等到最后啲人走晒,我才去到𠮶个大鱼缸度影相,我会觉得再唔抵一啲。),整体我觉得合格的,不过不会再去,未去过的话,拍住拖去一次都ok。