2019-05-13 69 浏览
小店位于vciti一田出口,学校隔离,地点好方便,出西铁站~7-8分钟可到达,餐厅设计走简约风,座位舒适,环境keep住播歌。.拾号公社比我嘅感觉都颇用心,而家夜晚6点后like fb仲送啤酒饮🙂👍哈哈,变相仲可以省下数十元饮品钱,可算优惠。但若果想饮佢地一啲特色本地手工啤(有多种牌子选择),就要自行购买喇,一般约5-60元,是可以接受的。.🏃🏻‍♀️蟹子烟三文鱼南瓜汁意大利饭👍👍👍👍👍呢个饭小妹都几中意食,三文鱼系以玫瑰花样作伴碟上,所以都有3-4块食,份量颇满意,南瓜汁够多够香浓,米饭索哂啲汁,加上饭面撒上蟹子增加层次感及外观,非常满意。.🏃🏻‍♀️龙虾汁青口帆立贝长通粉👍👍👍👍长通粉嘅质感唔系淋伯伯𠮶种,食家们要注意喔。略嫌龙虾汁唔够多。味道方面:酱汁同海鲜同通粉都非常之夹,酱汁龙虾味不过不失,可以啦~~.🏃🏻‍♀️翡翠螺👍👍👍👍👍新鲜又抵食,爽口弹牙😻
🏃🏻‍♀️蟹子烟三文鱼南瓜汁意大利饭👍👍👍👍👍
🏃🏻‍♀️龙虾汁青口帆立贝长通粉👍👍👍👍
🏃🏻‍♀️翡翠螺👍👍👍👍👍
新鲜又抵食,爽口弹牙😻