2024-01-28
🩵 记得好耐之前去过观塘分店,今次去尖沙咀分店👍🏼 都好近地铁,好方便☺️今次仲约左两年无见既中学friend一齐食,可以catch up 一下🥹 🩵 蟹柳沙律🥗 $78真心个沙律比我想像中大好多😳 本身已经好大个碗,仲要装到满一满成座山咁👍🏼除咗好多沙律菜同蟹柳,仲有车厘茄,飞鱼籽同牛油果🥑啲沙律酱都少少辣,都几特别~🩵 自家玉子烧 $55 初头以为会系椭圆形𠮶款玉子烧,点知最后系好似芝士蛋糕既形状😁 上面又系加左好多飞鱼籽。整体口感比较厚实,蛋味重☺️🩵 东京爆脆 $98古今二有好多创意卷物😍 Menu睇到眼花撩乱🤣 今次食东京爆脆~ 同个名一样,卷物入面除左呑拿鱼同蟹柳之外,仲有炸粉脆脆。加上卷物用火枪炙烧过,食落都几有口感😝 又够饱~ 🩵 鸡胸软骨串烧 $38 ♡ 鸡腿肉串烧 🍗 $32♡ 掌中宝串烧 $38之后就系三串唔同部位既鸡串烧!其实掌中宝就是鸡爪脚掌中间凸起的肉。因喺掌中间,而且数量唔多,所以又叫做掌中宝。三款都好食😋 当中我最钟意既系鸡腿肉,连埋鸡皮,啲鸡油好正🤣
🩵 蟹柳沙律🥗 $78
除咗好多沙律菜同蟹柳,仲有车厘茄,飞鱼籽同牛油果🥑
啲沙律酱都少少辣,都几特别~
🩵 自家玉子烧 $55
上面又系加左好多飞鱼籽。整体口感比较厚实,蛋味重☺️
🩵 东京爆脆 $98
加上卷物用火枪炙烧过,食落都几有口感😝 又够饱~
🩵 鸡胸软骨串烧 $38 ♡ 鸡腿肉串烧 🍗 $32
♡ 掌中宝串烧 $38
之后就系三串唔同部位既鸡串烧!