2022-12-06
🍣😍最近加左人工 所以谂住食餐好奖励吓自己 去咗公司附近嘅瀛丰食放题 几抵食 又多款拣 仲有大闸蟹同生蚝食添 晏昼去任食三个钟都系$209 🤑-🐠我同朋友叫左好多好多唔同刺身 样样都好新鲜好弹口 份量亦好大珍宝赤虾北海道角螺 鲍片油甘鱼 三文鱼 马刀鱼泰式生虾黑松露油甘鱼 黑松露三文鱼 冰山蚌希灵鱼油甘鱼刺身三文鱼刺身八爪鱼刺身-🦀仲叫左六只至尊大闸蟹 即叫即蒸 餐厅提供嘅大闸蟹系产于江苏 都系上等货色 每人最多可以叫6只 甫打开蟹盖 就见到鲜橙色的蟹膏 蟹膏混在汁液上 食落除鲜甜外 蟹肉都结实鲜甜 -🦪特别叫左海胆带子同埋生蚝一口带子 夹住啲海胆 口感好jeng生蚝亦都好新鲜 生蚝夏季产卵 秋冬正是最当造嘅时间 今次嘅生蚝 中蚝来讲算大只 外观已可感觉其新鲜肉质 食落淡淡海水味加埋佢嘅creamy texture 同鲜甜 系一种特殊味蕾嘅享受 若-🦀🦀🦀钟意大闸蟹嘅朋友可以考虑下至尊大闸蟹放题全日任食时段$499两小时任饮任食放题
珍宝赤虾
北海道角螺