二月中黎呢度BBQ, book呢个场主要因为有小朋友设施可以比小朋友玩, 除此之外呢度都有几款bbq比大家简 - 港式, 重庆烧 & 韩式烧烤,黎得呢d地方当然要食港式bbq喇!!黎到门口就要俾入场费,不过收费好慢,要等一段时间先入到去中意佢呢度系会以人头比胶碟你, 烧烤叉, 蜜糖, 厕纸等等都有比你唯一唔好就系....bbq烧既面包应该要既材料 (牛油, 蒜容等等) 都冇提供, 如果要食牛油就要买 $2/粒,搽面包嘅材料都冇提供,呢个位就有啲可野食方面都叫多选择, 不过就得1个盘, 食晒先去攞到时你叫咩就一堆咁放晒上去个盘度, 冇咩美感但都胜在够环保鸡翼好多款, 有辣有唔辣, 我就中意土匪鸡翼, 入味又有少少辣~ 叉烧我自己好钟意食,另外仲有厨师肠,芝士肠,仲有好多各式各样嘅丸仔,流心芝士丸呢个家姐最钟意食最后食咗呢个本土嘅雪糕,不过未到好怪一啲都唔好食,可以唔使试😂 整体而言呢度啲嘢食唔系几好,而且小朋友有足够嘅地方去玩,真系几唔错嘅选择!

黎到门口就要俾入场费,不过收费好慢,要等一段时间先入到去
野食方面都叫多选择, 不过就得1个盘, 食晒先去攞
到时你叫咩就一堆咁放晒上去个盘度, 冇咩美感但都胜在够环保

2019-02-28
午餐