2024-07-18 762 浏览
得闲同友人行到旺角就试下呢间红豆冰室。位于旺角中心区既红豆冰室,价钱一定会系中上价钱。环境方面系光亮同干净,坐位都系坐得舒服。食物就叫左个常餐,特浓沙嗲牛肉通粉(打左粒星)($59)同英式全日早餐($69)常餐配炒蛋火腿同牛角包,炒蛋火腿就正常发挥。牛角包有少许外脆内软,可以再脆啲。至于特浓沙嗲牛肉通粉只可以讲不过不失,并没有文字中所讲特浓,汤底亦都系唔浓稠既,牛肉系腍,唔系咬唔开既,所以呢到加番少少分。英式全日早餐有蛋沙律牛角包,炸鱼柳,薯饼,辣肉肠,沙律菜,炒蛋,火腿。首先鱼柳好大份,香脆唔系腍既。另外听友人讲呢到既牛角包,鱼柳好食过同区某间x运冰室既英式全日早餐。另外服务方面值得一赞,店员系有礼貌,态度好。而且我见到店员清洁枱面,唔系只抹表面枱既胶版,系整张胶版攞起抹埋枱面,连枱面啲餐牌都遂张抹。呢样真心系要赞。

环境方面系光亮同干净,坐位都系坐得舒服。