2023-07-28 1568 浏览
昨天在中央图书馆上完堂,下午放假休息下。就去咗这𥚃叹下,没有期望之下,就有少少惊喜!向女部长示意一个人,已经一路带我入坐,仲有两个 table 比我选择,我当然选择靠墙不当眼位置啦!坐下即刻问我食饭抑或饮嘢?为的是预备餐具,并递上温水和 iPad menu,隔了一阵子就走过来问我想食咩?服务不错👍🏻!我点了豚肉生姜配日本饭,头盆有餐汤(薯仔汤)和沙律选择,因为我不吃 cheese, 问沙律可否走芝士👍🏻,侍应说可以,于是头盆叫沙律。 点餐后,送上面包牛油,吃完后,递上蔬菜沙律🥗,好新鲜!主菜送上,有少少惊喜!明明叫豚肉生姜烧,点解有一碟蔬菜天妇罗嘅?仲要皮薄松脆好好味!豚肉生姜烧都好味,肉片不太肥,姜片少咗啲,有好多大蒜,好入味!吃吧!送上至爱嘅黑咖啡,慢慢休息叹下!

好好味
!吃吧!送上至爱嘅黑咖啡
,慢慢休息叹下!
蔬菜沙律
豚肉生姜配日本饭