2020-11-21
同fd黎食 真系好一般野食份量一般味道都好一般唔会觉得价钱同食物质素相符首先! 个Poach egg好够味! 滑啫啫!好重蛋味!然后系个包!!! 个包系我好中意有小小咬口既包! 加加上好足料既牛油果酱!!超厚一层既牛油果!! 多到可以拎黎捞d 藜麦食!Advocado eggs benny $88正正常常的Benedict,蛋有做到滑啫啫。Pan fried iberico prok chop with roasted new potato $168摆碟几靓,望落都煎得几香,但切个时就feel 到猪扒有点硬,难切,可能猪扒厚身,难控制火候,有三分一系肥肉、2个女仔食食下都放弃左。Mixed berries pancake $88用左自家制果jam,但系可惜jam太酸了😖同pancake 既味好唔夹。pancake 整得太干身厚身,感觉食紧成旧面粉。甜品可以唔洗叫价钱贵,食物质素一般。
野食份量一般
味道都好一般
唔会觉得价钱同食物质素相符
首先! 个Poach egg好够味! 滑啫啫!好重蛋味!
超厚一层既牛油果!! 多到可以拎黎捞d 藜麦食!
Advocado eggs benny $88
正正常常的Benedict,蛋有做到滑啫啫。
Mixed berries pancake $88
甜品可以唔洗叫
价钱贵,食物质素一般。