2016-06-03 1788 浏览
一试无妨,再试恐怖投降天盛商场新开,大家当然会希望一尝新店就我观察及亲身尝试一次后相信大家及本人都会因为“奇差的服务”已拒绝再次光顾先说等位的服务人手不足是可以体谅,但用心工作/努力工作一定可以看到的知客在有枱结帐时会叫飞,但叫完我收左我飞后很快就叫我后面个no.既客人入座我同屋企人即刻问点解吾系我地入先,知客回答:“我岩岩叫你你冇应㖞”,我地当堂呆出嚟话你飞都收埋甘快就甘讲?!呢个比较吸引又抵又好食肉汁多肉系鲜甜今餐最吾抵食之食品超薄的4块饼可能0.2cm又少又小又贵味道一般有香酥味,但葱味欠奉饼中几乎没有葱啊哗,好大个“锅”啊但份量只有一半哟味道还可以媲美外面的质素锅贴也是会推荐的肉质鲜嫩肉汁甜皮亦煎得脆同香口但缺点是太厚皮及较多油上海粗炒千万不会想再点完全冇味肉冇味,似焯熟就放入去菜冇味又好油面系冇味得个颜色呢道菜不错哟份量很足皮脆汁甜肉嫩这个甜品还可以,但未必会再点红豆馅好少整体还可以不过隔壁的人却因此体会到这里的服务太令人讨厌我们坐低左吾系好耐佢地已经叫左去到我地点完食完佢地都未嚟期间佢地已经叫过3-4次侍应及经理跟进最后一次再同经理严肃情况下再催先有睇但话原来隔壁冇落过单所
一试无妨,再试恐怖投降

天盛商场新开,大家当然会希望一尝新店

就我观察及亲身尝试一次后

相信大家及本人都会因为“奇差的服务”已拒绝再次光顾

先说等位的服务
人手不足是可以体谅,但用心工作/努力工作一定可以看到的
招牌灌汤小笼包

超薄的4块饼
可能0.2cm
又少又小又贵

味道一般
有香酥味,但葱味欠奉

饼中几乎没有葱啊

但缺点是太厚皮及较多油
上海粗炒
上海粗炒千万不会想再点

完全冇味

肉冇味,似焯熟就放入去

菜冇味又好油

面系冇味得个颜色
葱油吊烧鸡
呢道菜不错哟
份量很足

皮脆汁甜肉嫩
豆沙煎软饼
这个甜品还可以,但未必会再点

红豆馅好少
整体还可以