2015-07-14
其实真系尽量唔想写负评,let it go,咪俾负能量侵蚀灵魂..不过啱啱食完餐生日饭,呜呜呜~~俾friend鹅咗成晚...朋友提议去小平津,我唔钟意,反建议去未试过嘅白鮨..终于..唉..真遗憾.Friday,booked枱时讲明个半钟交台,好受欢迎咁,七奌去到,咁可疑,得几枱人?!真系要相信群众,系CWB,多人排队嘅衰极有个谱.悕慎无乜人等嘅,真系次次都中伏.朋友请食饭,我就㨂d平民化少少嘅嘢,叫咗:软壳蟹沙律蟹件其实都酥脆,不过沙律菜mayonnaise就明显过多,好似唧多咗费事嘥咁..终于浆住个嘴,成口沙律酱.十件寿司拼盘好耐好耐未食过水准咁喳,咁唔新鲜嘅寿司,俾人感觉系回转带转咗一个下午卖唔出,摆到干哂,鱼肉颜色喑唖,一夹起啲饭就散成几嚿..好彩食完都冇事发生..烧物拼盘阵容好强劲咁,不过唔好食俾几大件你都无用..牛舌肉质好霉,好似炆完再烧?鸡翼雪味好重,肉丸质地好似捞咗好多粉,分唔到猪定鸡,猪腩嚡到好难𡁻开,整体唔合格,继续食只是为生存,同埋唔好浪费嘢.牛肉什么什么牛肉面头嘅沙律酱,又系另一个失衡,使唔使落咁多?!Order,侍应好体贴问要几成熟?我话medium rar
不过啱啱食完餐生日饭,呜呜呜~~俾friend鹅咗成晚...朋友提议去小平津,我唔钟意,反建议去未试过嘅白鮨..终于..唉..真遗憾. Friday,booked枱时讲明个半钟交台,好受欢迎咁,七奌去到,咁可疑,得几枱人?!真系要相信群众,系CWB,多人排队嘅衰极有个谱.悕慎无乜人等嘅,真系次次都中伏.
朋友请食饭,我就㨂d平民化少少嘅嘢,叫咗:
牛肉面头嘅沙律酱,又系另一个失衡,使唔使落咁多?!
Order,侍应好体贴问要几成熟?我话medium rare,来到系十二成熟,忍咗成晚,最终要反映意见,captain好nice帮我哋再整过碟..再来,是九成半熟,我放弃了..captain再问意见,我都费事难为佢..笑笑就算.反正唔会再嚟.
原来低处未见低,跟住到隔离枱投诉杯Asahi生啤酸嘅!?!?搞咗好耐,嚟番支樽装啤酒俾佢哋..啤酒,原来都可以变酸..
呢餐生日饭我就食得唔多快乐,不过希望佢哋可以改进吓食物质素,之后d顾客食得开开心心咪好啰..