2019-04-07
寻晚行过见佢终于试业~ 之前好多「炮台山」街坊对佢好有期待所以今晚即管一试~ 虽然地方细细~ 但系入到去都发觉装修得几有特色吓~入咗单成 15 分钟但系连嘢飮都未到~ 隔离迟来先饮食了,一追之下发现原来漏单~ 所以再入,但系佢哋竟然送上一柸冻真珠奶茶道谦㖞~ 😹😹😹味道一般但系「甜」到想加水~ 🙈🙈🙈柸绿荼一样「甜」到想加水~ 估唔到 5 分甜都等于 10 分甜,大家记住叫 3 分甜好喇~ 😲😲😲个饭几 ok 但系觉得干咗啲冇乜油水~ 😎😎😎个汤小小咸清清地~ 但系个排骨出事了~ 完全冇「肉」味又冇「盐」味~ 只有一口炸粉味~ 好奇怪~ 🤔🤔🤔 米粉本身爽 QQ 应该系正宗台米~ 💪🏻💪🏻💪🏻又系成口炸粉味鸡完全冇味又过咗小小火干咗啲~ 不过个炸粉好奇好大阵「南乳饼」味~ 😱😱😱 每食一旧都好似食紧块南乳饼咁又完全冇「盐」味~ 😑😑😑完全食唔出每一样系乜~ 只系食到一碗超「甜」嘅嘢~ 🤓🤓🤓食完之后有啲唔知食咗乜~ 成餐饭只系个鲁肉饭好小小~ P.S. 大家要叫嘢饮𠮶阵一定要记得叫(1 分甜)呀~
虽然地方细细~ 但系入到去都发觉装修得几有特色吓~
味道一般但系「甜」到想加水~ 🙈🙈🙈
个饭几 ok 但系觉得干咗啲冇乜油水~ 😎😎😎
完全食唔出每一样系乜~ 只系食到一碗超「甜」嘅嘢~ 🤓🤓🤓
食完之后有啲唔知食咗乜~ 成餐饭只系个鲁肉饭好小小~
P.S. 大家要叫嘢饮𠮶阵一定要记得叫(1 分甜)呀~