2019-11-30
呢轮约人食饭好头痛, 时间唔可以太夜, 惊无车搭, 地点要稳阵, 话晒 ladies night, 最终拣左奥海城. Search 一下呢头有乜好野食, 估唔到呢度开左间道顿堀 . 之前系荃湾, 尖咀食过排巧耐, 今次book 定位, 来个快闪女子gathering!睇地址系 奥海城地下, 系商场内点睇都唔见有 , 好彩遇上友善实Q哥哥, 原来系商场外面架!星期四既晚上, 七时三十分......果然唔系唔多人 真系好耐无食道大阪烧,啦! 一坐埋位 块板已经热焙焙, 准备就绪! 因经 Openrice 早一日book 位, 食够$300 送牛肋肉, 所以叫左4客野食御好烧流心芝心御好烧豪华文字烧广岛烧牛肋肉跟足指示整就无错架喇, 最好睇左一转成个次序先开始整, 就更稳阵爆灯! 最难搅系第一转反, 好易散! 我就系整断左果个 any肥, 都系大家食啫, 又系玩啫, 茅伤肝啦....虾虾虾! 御好烧 整一次最少15-18分钟, 真系等得几饿下, 好彩系好好食! 文字烧系快D, 但就好似无乜野食落肚咁, 又唔系特别平, 下次唔会叫 芝士流心 - 店员话一开始落,
星期四既晚上, 七时三十分......果然唔系唔多人
御好烧
广岛烧
广岛烧
牛肋肉
牛肋肉
芝士流心 - 店员话一开始落, 但得中间有芝士食, 而且煎咁耐, D芝士都㶶晒啦, 下次唔会听佢话咁早落
广岛烧 最正! 又好玩, 又好食, 一个炒面, 一个煎饼, 分工合作, 几合皮! 最紧要系好好味
叫左3杯野饮, 埋单$52X, 有得反, 有得食, ok 抵 !! 朋友可以一边吹水, 一边有炒下野食, 气氛系几唔错, 系会热气少少, 过一排可以再encore !