2023-05-07
🥳要揾间有特色又有board games玩嘅Café☕️旺角呢间都系一个唔错嘅选择喔💯📍餐厅位置超方便😋而且食物质素都唔错❤️下次同一大班朋友一齐上嚟又玩又食应该会更开心💕🍴Party Set 2人餐 🥗日式芝麻酱沙律 +$8🌈新鲜嘅杂菜沙律🥗配埋日式嘅芝麻酱😍呢个配搭系前菜嘅最好选择👍佢哋嘅芝麻酱好丰富又够多💯好味道😋🍜烟三文鱼配忌廉杂菌天使面🌈我哋好钟意食天使面😍今次就酊咗烟三文鱼🍣佢哋将烟三文鱼「桥」成一朵玫瑰花状🌹忌廉嘅味道好浓郁💯唔会有油腻嘅口感👍不错不错呢🥳🐷德国咸猪手配酸椰菜 +$50🌈佢哋呢个德国咸猪手烤得个表皮非常之酥脆🔥咬入口嘅时候仲「索索声」超级脆卜卜💯猪手又好大只😍食嘅时候我哋点埋芥末酱一齐食😋劲惹味呀🥳📌套餐已经包埋😋▫️餐汤▫️蒜茸包▫️乌龙茶系列饮品▫️或者四季春茶系列饮品🌈我哋拣咗水蜜桃四季春茶同埋士多啤梨乌龙茶☕️☕️味道唔会好甜👍👍
🍴Party Set 2人餐
🥗日式芝麻酱沙律 +$8