2023-09-02
之前都有去过只有钓大头虾嘅烧虾场,但就真系用饵钓虾🦐,今次就试下虾虾烧,系夹虾🤣,餐厅标明晚市2.5小时流水虾任食,仲包埋其他串烧海鲜,所以食物种类好多,任你烧任你食🤓❣️星期六晚市 2.5小时任饮任食 $378加一📍任夹流水大头虾座位旁有个水缸,任你夹大头虾,职员都会定时加大头虾,唔怕会冇虾食🤭,大头虾爽口弹牙,但就唔系有膏嘅大头虾🤪📍每位限定一串烧鳝烧鳝大大串,肉质肥美,鱼油充满成个口腔,有得Encore就好啦😎📍海鲜串烧任烧任食过百款食物任你拎,夸张到成条鱼同鱿鱼都有👍🏻,海鲜推介扇贝、鲍鱼同鱿鱼,只要加少少调味就得,我就觉得加蒜蓉牛油就最正啦🩷,串烧就推介牛肉同茄子,茄子🍆要加大量蒜蓉同辣椒,超级惹味😋😋📍小食出面有少量熟食供应,有前菜同少量大头虾嘅菜式,俾你垫下个胃,但个d大头虾就唔好预佢好新鲜啦🤣📍饮品同甜品一般嘅汽水同纸包饮品都有提供,最特别系提供韩国烧酒真露,出面餐厅系限量供应,呢度系任你饮🤣,而且有几款味道供应👍🏻,甜品就有雪糕同雪条,但由于太饱就冇食到啦😂🏦是次消费总额 $1663.2(人均消费 $415.8) 🍴须加一服务费👅好味度:8.5(10分满分)虾虾烧
❣️星期六晚市 2.5小时任饮任食 $378加一
📍任夹流水大头虾
📍每位限定一串烧鳝
📍海鲜串烧任烧任食
📍小食
📍饮品同 甜品
🏦是次消费总额 $1663.2(人均消费 $415.8)
🍴须加一服务费
👅好味度:8.5(10分满分)
虾虾烧提供嘅食物款式好多,食材都好新鲜,系略嫌个炉嘅火力较细🤣,烧嘅时间就要长啲,但有得玩又有得食,会回头再试