2019-05-14 322 浏览
班fd突然兴起想开P,揾黎揾去都系party room,但另外再揾到会又烦,卒之俾我地揾到间有野食有野玩又唔限时既cafe一入去就见到呢个摆满群体游戏既corner,可能系新开既关系,全部都好新净。剩系卡片game都好多种类,当然唔少得大富翁、层层叠同uno除左一人餐外仲有专for多人既派对set,$129-159有野饮有小食有主菜,最重要无限时,可以慢慢坐边食边玩一行四人可以选择两款饮品,我地拣左是日特饮青苹果菠萝同柑桔柠檬。柑桔柠檬酸酸地冰冰凉凉好解渴,青苹果菠萝苹果味较重,味道偏甜,唔够仲有得refill前菜系沙律,感觉健康啲~蔬菜新鲜爽口,配上芝麻酱更易入口。小食有八款咁多,好大堆头猪颈肉爽弹薄嫩,点上酸甜酱解腻,食落更清爽;蜜糖鸡翼虽然唔算太大只但够甜够香口。珍宝size既大虾炸到金黄香口,食落脆卜卜,虾肉弹牙不霉。第一次食淋上章鱼小丸子酱汁既日式饺子,估唔到又几match㖞,比起点醋更惹味薯条系粗薯,外脆内绵芝士同忌廉汁调配均匀,芝味浓郁,口感好creamy,令薯条生色不少估唔到有咁多海鲜海虾、青口、鱿鱼够大只,鲜美弹牙。意大利饭浓稠适中,饭粒大粒有咬口,而且菇菌味十足,食

田园沙律配日式芝麻酱

前菜系沙律,感觉健康啲~蔬菜新鲜爽口,配上芝麻酱更易入口。

小食有八款咁多,好大堆头

吉列珍宝虾
珍宝size既大虾炸到金黄香口,食落脆卜卜,虾肉弹牙不霉。
日式饺子

无得输芝士薯条

薯条系粗薯,外脆内绵

黑松露海鲜意大利饭

估唔到有咁多海鲜
海虾、青口、鱿鱼够大只,鲜美弹牙。

意大利饭浓稠适中,饭粒大粒有咬口,而且菇菌味十足,食落好香口。
鲜茄焗招牌香茅猪扒饭
焗饭亦不逊色,粒粒分明既蛋炒饭铺上丰富芝士焗至微溶,味道咸香酸甜,惹味十足。
鲜茄焗招牌香茅猪扒饭
猪扒切块碎上,易食之余又易分,好细心

快乐既时光过得特别快,边食边玩唔经唔觉就过左大半日
2019-05-13
田园沙律配日式芝麻酱