2023-07-23
今日系大暑☀️, 唔怪得知系条街行两步已经滴哂汗 适逢大围竟然有新商场, 本身想潮下圣既我地见到人山人海就败走左 咁热黎到大围都要揾返间好野食, 食冰就够哂消暑🧊去到门口已经见到两只猫猫坐定定𥄫住我地👀一坐低就有只三黄猫走埋黎揾个patpat对住我🐈 睇menu先知原来呢只猫知客叫做公仔, 最钟意人地拍patpat, 奴才即刻遵命 主子拍到反哂肚oh yeah! 哗咁样系冷气底下一路玩猫一路食野真系可以坐成个夏天既下昼甜品黎讲非常多选择最消暑既雪花冰都有劲多口味, 其中呢个咁搞笑既名就系菠萝冰放系菠萝壳入面🍍, 仲跟一碗有新鲜菠萝肉既椰汁西米露, 两个人食都够!而椰皇炖蛋白隔住张枱都闻到用左椰青水沟左蛋白先炖, 又香又滑🥥汤圆可以拣芝麻或花生馅, 好流心又唔太甜烤焗类既代表系video都录得到松脆声既拿破仑, 层次分明又够酥脆, 香蕉同玉桂既配搭啱啱好🍌-菠多野结冰(一路向西篇)配西米露🍍($68)椰皇炖蛋白伴汤丸3粒🥚($68)即制玉桂香蕉酥皮拿破仑🍌($60)
去到门口已经见到两只猫猫坐定定𥄫住我地👀
一坐低就有只三黄猫走埋黎揾个patpat对住我🐈
甜品黎讲非常多选择
汤圆可以拣芝麻或花生馅, 好流心又唔太甜
菠多野结冰(一路向西篇)配西米露🍍($68)
椰皇炖蛋白伴汤丸3粒🥚($68)
即制玉桂香蕉酥皮拿破仑🍌($60)