2018-01-10 82 浏览
近排香港有好多蒸海鲜嘅选择, 但系总括嚟讲, 喺我心目中, 这餐厅系我不二之选!近排佢有一个新gimmick, 有得玩有得食, 我玩骰盅, 好好彩,中咗酱油蟹, 又可以加𩠌啦!酱油蟹真系十分之吸引, 佢个卖相虽然不扬, 但系佢嘅肉质非常之鲜甜, 最值得欣赏嘅系佢嘅酱汁, 非常之入味, ,咸鲜香糯, 充满海洋的味道任食沙白 30分钟真系非常之crazy! 沙白放满喺海鲜锅上面, 非常之吸引, 肉质不错, 最紧要系冇沙!海鲜塔既食物份量非常之多, 多都食唔晒! 最欣赏嘅就系佢嘅龙虾, 龙虾一啲都唔靭. 肉质弹牙,海鲜口感清新之余又保留海水的味道. 时间控制又啱啱好佢嘅粥, 将所有海鲜精华吸收起黎, 入口鲜甜无比, GOOD!