2021-09-27 652 浏览
行过荃湾广场已经比浓浓既铁板烧味吸引啦😋即刻冲入去食个炒辣鸡先🤤店员好有礼貌地带我地入位,仲一一讲解炒辣鸡既方法同推荐边款岩我地哩啲炒辣鸡初哥🤣好快食物就为我地送上啦 岩晒行街行到超攰超肚饿既我🤤店员首先帮我地炒鸡,炒左个开头先再比我地自己炒!见佢落好多泡菜同大葱,铁板发出滋滋既声音,再闻到好香好惹味既铁板烧鸡味,就已经流晒口水啦🤤🤤最重推介既仲有炉边既芝士😍😍夹埋炒辣鸡到食 超。级。惹。味!大力推荐哩款食法😋😋个炒辣鸡order左小辣,可能配合返韩国口味,我地食落都觉得几辣下,要叫多杯饮品解辣先得🥵 晚市闲日$128/位 以有得食仲有得玩黎讲 绝对系最抵既价钱😄😄仲可以大解冇得去韩国既乡愁🤣🤣下次行开荃湾一定会再encore😋