2023-11-04 137 浏览
餐厅地点:尖沙咀诺士佛台,地理位置方便食物:虽然属于半酒吧形式,但其实都系一间餐厅,竟然系有晚餐食,有汤有嘢饮都系二几百蚊,最紧要有歌听头盘:意式焗蟹饼配青芥茉蛋黄酱及黑鱼子,不过不失,不过煎得非常香脆,送酒或者听住歌食呢啲小食一流西班牙辣薯片榄油辣虎虾,玩gimmick野,首先用过火烧左上面张纸,然后啲虎虾就喺下面呈现出嚟,呢个摆盘同上菜都系心思嘢,作为客人嘅我都觉得非常之惊喜。是日餐汤,南瓜汤,饮得出系手打。用南瓜蓉压碎而成,口感好丰富,慢煮西班牙烧春鸡拼烧肉桂菠萝,烧春鸡非常之嫩画配上酸酸甜甜嘅菠萝,非常醒胃烧美国安格斯西冷牛扒配红酒烧汁,牛扒煎得恰到好处,而另外红酒烧汁亦都会将个主菜升华咗个味道。虽然嘢食真系唔错,但呢度嘅重点系可以听驻场歌手唱歌,原来除咗驻场歌手之外,食客都可以一路玩vsing app一路上去表演唱歌,一边可以俾心心,另外舞台设计同埋音响都非常之有心思,非常适合放工去松一松嘅酒吧餐厅。
餐厅地点:尖沙咀诺士佛台,地理位置方便