2018-11-11
今晚同一班朋友黎到呢间位于旺角闹市既楼上Cafe,地点非常易找,就系潮流特区的斜对面!预先已经系Openrice订左位,亦有职员会系食饭当日电话confirm。我们大概7点左右就到Cafe,5个人安排了卡位位置。Cafe除左有电视可以睇,仲有不同的棋类俾大家随便拎黎玩!我们点了dinner set同埋小食!dinner set包一杯$38的饮品,不过我地全部最后都补钱饮其他野!月亮,是荔枝菠萝味的沙冰,不过荔枝味较重,不会好甜!审判,这款有青苹果、菠萝、柠檬及薄荷味的沙冰,可能太多种味道了,所以饮落个味有点怪,同埋比起月亮较甜!芝士焗薯条,薯条有一些溶了的芝士系面,外脆内软,盐度适中,是一个不错的小食!黑松露野菌意大利饭,黑松露味都几浓,意大利饭不会太稀,而且上菜时还是热辣辣的!软壳蟹黑松露意粉,软壳蟹脆卜卜,不会太油!意粉应该是炒过的,有点碎,黑松露味唔出,但因为有炒过,所以是有味的!总括黎讲,侍应服务都不错,一叫即到,环境都算舒适,而且不会赶你走,可以慢慢同朋友倾计玩game!食物味道都OK,下次应该会拣party set黎食,好似感觉抵D,因为饮品任饮!系同朋友聚会的不错选择!
我们大概7点左右就到Cafe,5个人安排了卡位位置。
Cafe除左有电视可以睇,仲有不同的棋类俾大家随便拎黎玩!
我们点了dinner set同埋小食!dinner set包一杯$38的饮品,不过我地全部最后都补钱饮其他野! 月亮,是荔枝菠萝味的沙冰,不过荔枝味较重,不会好甜!