2011-06-17
今日揾到一间好食又好玩既餐厅,下次一定会再去!!!好耐冇去蓝湾啦,咁都比我发现一间食乌冬好好食既舖头..行到埋去门口见到都几多人,跟住有位姐姐问我地几多位话好快会有..(晚饭时间)初初以为要等好耐位啦,点知吾洗10分钟就有位啦!!坐低后,有位肥哥哥立刻送上热茶及晚餐餐牌..好有亲切感受^^然后肥哥哥推介咗几款拉面乌冬,话系新出既,所以我就order咗个饺子乌冬!等咗大约10分钟到就有得食啦..以个个时间黎讲已经算快啦..因为晚饭时间个个都要等,乌冬已经吾算要等得太耐!食后感:成个乌冬餐+埋野饮都吾洗$50蚊!!真系好抵!!而个乌冬就好弹牙!!佢应该吾系用返普通出面餐厅个只乌冬,而系用咗稻崎乌冬..所以食落去特别弹牙有口感!!咁既价钱食到稻崎乌冬..GOOD!!!个汤底虽然咸咗小小,但系都饮到好浓既猪骨汤味..吾错呀!!而饺子就好香口..吾似预先炸定!应该系即叫即炸既!!整体黎讲..好好味!最钟意佢个乌冬够晒弹牙!!**出到去埋单个时..侍应同我讲有得摇"色"仔..原来食咗拉面或者乌冬既话有机会摇"色"仔..3粒一样的话就会送返现金卷比你(你食几多比返几多你)idea好好!!有得食又有得
好耐冇去蓝湾啦,咁都比我发现一间食乌冬好好食既舖头..
初初以为要等好耐位啦,点知吾洗10分钟就有位啦!!
等咗大约10分钟到就有得食啦..以个个时间黎讲已经算快啦..因为晚饭时间个个都要等,乌冬已经吾算要等得太耐! 食后感:
成个乌冬餐+埋野饮都吾洗$50蚊!!真系好抵!!
咁既价钱食到稻崎乌冬..GOOD!!!
个汤底虽然咸咗小小,但系都饮到好浓既猪骨汤味..吾错呀!!
而饺子就好香口..吾似预先炸定!应该系即叫即炸既!!
整体黎讲..好好味!最钟意佢个乌冬够晒弹牙!!
idea好好!!有得食又有得玩..咁既idea都谂到 真系劲!! 可惜我冇咩运气,,剩系摇到1,3,5 哈哈..
下次有机会一定会再去食拉面直到摇到3粒一样为止!!