2022-05-22 69 浏览
以前曾经系美孚呢区返工, 今日同另一半返黎重游旧地, 亦想开发的之前未去过既位置😊上左去美孚新邨4期既商场1/F谂住睇下呢到居民既平台, 原来有间室内运动既场所!!😮可以玩滚球🎱, 做Gym🏋️‍♀️同掉飞标, 而且仲有得食野, 我地见都几多人入去玩滚球就八挂入去问下喇店员话滚球系可以Join course去玩, 做Gym就只能够会员制, 而飞标系每次黎食野都可以免费玩既, 有得玩有得食都几正就顺便入去食Lunch喇😄1/ Deep Fried Combo😲 $108因为我地叫左酒, 所以叫的炸物黎Chill住食, 有炸芝士, 炸蚝同炸鸡柳- 原粒芝士拎去炸, 食落已溶化系口腔内- 炸蚝既外皮好薄而且蚝味好出- 炸鸡柳肉质嫩滑, I like it!❤️2/ Pesto Shrimp Spag🍤 $108呢个意位既香草味比较重, 而我地都中意香草所以完全系一个plus! 海虾大大只而且爽口!3/ Grilled Ham & Cheese🥪🧀 $128面包薄薄地令馅既味道更加突出! 芝士加Ham配埋包永远都冇得输, 另外佢仲有薯条做side👍🏾4/ Goose IPA🍺 $58呢款系店员介绍既
1/ Deep Fried Combo😲 $108
- 原粒芝士拎去炸, 食落已溶化系口腔内
- 炸蚝既外皮好薄而且蚝味好出
- 炸鸡柳肉质嫩滑, I like it!❤️

2/ Pesto Shrimp Spag🍤 $108

4/ Goose IPA🍺 $58
呢款系店员介绍既, 花香味比较重, 都唔错! 食炸物饮埋酒一流👍🏾

5/ 玫瑰洛神花茶☕️ $48
同样系店员介绍Ladies饮既花茶, 茶香味浓, 而且一壸茶可以饮成三转, 几抵饮!

** 另一个重点呢个场系pet friendly, 有小动物既都可以带佢地黎开P, 餐厅话黎紧仲有埋小动物既餐可以点👍🏾