2023-08-09 22 浏览
终于系香港试到第一次自己烧汉堡扒了🇰🇷🇰🇷有得食又有得玩( ´▽`)🍴两人套餐 (ver.4) $392嗌完之后先上套餐跟左嘅味噌汤同前菜,仲会有泡菜、盐同烧肉汁比你烧汉堡扒嘅时候调味🧂🥩菠萝烟肉和牛汉堡扒 (中)🥩芝士蛋蒜和牛汉堡扒 (中)跟住就到重头戏汉堡扒,staff 上嘅时候会先将吸气位同石头对准~咁烧嘅时候就会好快吸走晒啲烟💨 然后自己将适量汉堡扒摆系旧热石上面,好快就食得!和牛汉堡牛味好浓,入面仲有啲软骨,有咬口,口感一流👀配搭唔同组合亦令和牛汉堡层次再提升,我自己就钟意配蒜片芝士~铁板上面仲有蛋可以食,吸晒啲牛油味好正🥩🥩🍚芝士泡豚丼饭大得过份!满满泡菜、豚肉仲有超多芝士😍米系珍珠米黎的~配上汉堡一齐食都不错呢~🍹百香果特饮 (+$18)🍹金柑柠檬特饮 (+$18)两杯野品又系大得过份lols 味道比得上出面啲手摇,呢两款清清地,食完饭同汉堡再饮好c服🤰

🍴两人套餐 (ver.4) $392

🥩菠萝烟肉和牛汉堡扒 (中)
🥩芝士蛋蒜和牛汉堡扒 (中)

🍚芝士泡豚丼饭

🍹百香果特饮 (+$18)
🍹金柑柠檬特饮 (+$18)