2020-03-11
好多人放工都钟意happy hour,同朋友chill chill,饮杯野试吓美食,今日黎到闹市之中既旺角,拣咗呢间有得食又有得饮既channel 3🍸🌮呢间餐厅既小食同主菜选择多,主菜既种类都多,亦有特色西班牙小食可以试吓,一黎到店员已经为我地送上墨西哥粟米片同酱料,坐系bar枱可以欣赏调酒师既调酒功架🍸慢煮芝士菠菜鸡肉卷外层系厚厚嘅鸡肉,用慢煮既方式令鸡肉唔会干易咬,仲保留到肉汁,内层包住芝士同菠菜,菠菜煮得软稔夹返芝士既质感,淋上烧汁一齐食,口感丰富巴塞隆拿海鲜炒饭卖相吸引,海鲜既份量足料,虾肉结实弹牙,炒饮既质感同rissoto差唔多,偏向湿同creamy,每啖都食到海鲜味同有弹牙既鱿鱼🦑德国蜜汁烧猪手配黑椒汁猪手份量巨型,即叫即整所以上碟热度好够,猪手外皮非常香脆,肉质结实咸香,脂肪比例较少,好岩作佐酒菜,值得一提系黑椒汁带微辣口感,同猪手好夹,够惹味,而伴碟既薯角亦炸得香脆,值得推介👍🏾Cocktails 🍹 唔少得既就系饮品啦,见到呢度既调酒师系2019调酒师大赛得过奖,店员仲话cocktail可以提出加多酒精或少酒精,就算平时唔饮惯酒都唔惊啦😉Sexy on the b
慢煮芝士菠菜鸡肉卷
巴塞隆拿海鲜炒饭
德国蜜汁烧猪手配黑椒汁
Cocktails 🍹
Sexy on the beach🍸
sweet cocktail,以vodka加peach🍑cranberry juice,pinapple juice🍍orange juice🍊调制,入口有果香,酒味唔会太浓,口味偏甜,适合女仔饮
Nothing🍸
Sweet cocktail,以vodka加melon🍈pineapple juice调制,口感偏甜而蜜瓜味突出,感觉清新😌