2019-02-24
同朋友喺尖沙咀行开街,想揾个地方坐下倾吓计,就比我上网揾到呢间新开嘅酒吧上到去睇到地方好大,新装修地方都好企理,坐低左之后店员就俾左部iPad俾我哋睇有咩食同饮啦,呢度有几种好特别嘅cocktails我同朋友就一人叫咗一杯试吓,呢杯Dragon Diaz顾名思义真系有个火龙果系杯野上边,店员仲提我要搅匀先好饮㖞,其实好易入口,水果嘅成份都几多下好似一杯好健康嘅果汁加咗就酒咁。朋友就叫咗个Oreo Land,杯野落咗劲多Oreo甜得黎又有阵酒味,岩哂中意食甜野嘅女士加上佢呢杯野摆得劲靓,就好似份甜品咁。饮野当然唔少得有小食啦送嘅有薯片同埋开心果,用嚟送酒一流之后我哋仲叫咗几款嘢食,呢个炸虾球好新鲜,岩岩炸好大大粒配埋佢个泰式酱汁仲正另外有个鸡翼,味道都唔错新鲜炸起热辣辣都好好食,价钱都系几十蚊仲有个炸薯角都好正,够哂厚切最后不得不提嘅就系呢间酒吧佢有全港唯一嘅游戏枱,好多game玩,大家可以买唔同嘅游戏,同朋友边吹水边饮酒边玩虽然呢间野系商场楼上,位置都几方便,地方又够大,系同朋友聚会嘅好地方
饮野当然唔少得有小食啦送嘅有薯片同埋开心果,用嚟送酒一流
仲有个炸薯角都好正,够哂厚切