2020-07-07 478 浏览
黄昏五点八去到,已经有两台一坐底已经念好食咩!环境方面,系几舒服既野食方面,简直一流!明太子烧玉子玉子蛋味好香,好嫩滑,完全唔干!玉子包住明太子,明太子份量算多!本身旧玉子已经好好食,配埋个sauce 真系好正!明太子蟹肉酱焗蚝肉蘑菇批呢个系必吃item! 旧菇都大,上面舖满明太子蟹肉同芝士!好juicy!入面重有蚝仔肉!蚝仔肉大细啱啱好!成个食落去感觉好丰富!呢个菜式喺出面其他日本餐厅无乜见过!欣赏念到呢个配搭既师傅!有创意!重要系好好食!厚烧牛舌牛舌真系厚切既!好juicy ! 好好食!只系得两旧有点少... 他他牛日式他他牛同西式既唔同!日式既他他牛只有蛋混埋一齐食,并无其他调味料沟埋!反而食到好鲜既牛味!👍🏻牛油果软壳蟹卷呢个相对普通!不过不失甘!唔系唔好食,只系无其他甘有惊喜🤩蒜蓉牛油象拔蚌好多蒜蓉舖喺上面!象拔蚌系新鲜既!象拔蚌连埋成旧蒜蓉一齐食,好满足😍值得一提既系佢差唔多每碟都有堆沙律,所以我地无另嗌沙津😂啲茶几好饮!店员好nice ,都好主动帮客人抖茶! ☺️👍🏻 好有heart 既日本餐厅
黄昏五点八去到,已经有两台
一坐底已经念好食咩!
环境方面,系几舒服既
野食方面,简直一流!

明太子烧玉子

玉子蛋味好香,好嫩滑,完全唔干!
玉子包住明太子,明太子份量算多!
本身旧玉子已经好好食,配埋个sauce 真系好正!

厚烧牛舌

牛舌真系厚切既!好juicy ! 好好食!
只系得两旧有点少...

牛油果软壳蟹卷
牛油果软壳蟹卷

呢个相对普通!不过不失甘!唔系唔好食,只系无其他甘有惊喜🤩

蒜蓉牛油象拔蚌

好多蒜蓉舖喺上面!象拔蚌系新鲜既!
象拔蚌连埋成旧蒜蓉一齐食,好满足😍

值得一提既系佢差唔多每碟都有堆沙律,所以我地无另嗌沙津😂
好有heart 既日本餐厅
2020-06-25