2017-12-14
呢间餐厅其实都帮衬过好几次喇,平时都懒去写食评,今次都真系觉得要值得推介下俾其他人多d支持佢地呢d有心小店!试过好几样食物,西冷牛扒,意粉同意大利饭都有试过,整体都很好!今次就试左佢特价既烧春鸡(半只),餐有跟汤,饮品。汤几好,次次唔同,算系有d稀,但送既就冇投诉啦~饮品可简汽水或Apple cider 都唔使加钱,我次次都简啤梨味,好味烧鸡等得都稍长时间,lunch 时间分秒必争既,等左廿零分钟,不过都可以接受,因为有汤可饮住先。。烧鸡热辣辣,唔算鞋, 有鸡味,又juicy , 收货啦~仲配埋薯条同沙律,饱哂值得赞既系 老板亲力亲为,亲切有礼, 最令我欣赏系餐厅好有社会责任,因为有个姐姐系手语人士。社会上有多d咁有良心既餐厅就更加美好喇加油呀~