2021-01-31 1011 浏览
一个星期去左呢间餐厅两次 lunch, 性价比唔错。第一次食猪扒汉堡,今次就食意粉。呢间铺坐位约20个,疫情限制措施下坐得好疏,加上迟咗啲食晏,无咁多人,我一个人已获安排坐4人台。台面有消毒搓手液,细心。服务方面唔错,我坐底后听见隔离台有条友埋单𠮶阵喺度搲discount, 个老板/经理初初话无做个discount (听得唔太清楚,应该系咁意思),后来都好好照做俾个客。其他服务方面,落单、上菜、埋单都有效率。食物好味,今次食嘅菠菜三文鱼忌廉意粉好 creamy。加钱配左杯焦糖咖啡亦有水准。应该会多啲帮衬。不过相信疫情过后,多番人食lunch,就会好难喺呢啲有质素嘅小店揾到位。

菠菜三文鱼意粉
焦糖咖啡