2023-07-06 210 浏览
星期日1点左右去到 唔洗排队直入店内大概10个位,都唔算特别迫坐得舒服Menu设计同店员讲解都好有心思同仔细佢建议我地先试汤底 饮啖咖啡再饮汤底 味道上会有唔同同朋友叫左一个海顶立汤一个地顶立都几特别佢撒左d桂花系汤面 有清香味虾汤底第一啖饮落去就系好浓嘅虾味 唔错再试咖啡 我自己觉得好酸咖啡每个人喜好唔同 我自己唔钟意酸味 所以个杯细杯啡我饮得都几辛苦再饮多次个汤底因为个啡酸所以再饮汤底就觉得汤底甜 然后仲有桂花味⋯侧边仲有我叫左小辣嘅辣酱,因为够味而且味道有d复杂我就冇沟埋入个汤度⋯继续食落去个虾嘅浓味会叠加上去应该叫做越食越咸 而阵桂花味会一直出现⋯有d九唔搭八豚骨个汤完全食唔到豚骨味 净系试左啖所以唔讲咁多未黎之前一直以为系拉面店 但原来系乌冬 所以冇话拣粗幼软硬度个d终于食完个咸乌冬就系我好期待嘅甜品个布甸系滑嘅,冇话特别好味,可能见个个人话好好味期望过高⋯所以有d失望Tiramisu有得拣软硬度,纯粹系个ladyfinger索得多唔多咖啡,硬d意思就系中间ladyfinger未林晒,有d脆脆地咁味道正常走嘅时候门口有几枱人等阵总括:可能接受到酸咖啡嘅人食会enjoin d?
星期日1点左右去到 唔洗排队直入
豚骨个汤完全食唔到豚骨味 净系试左啖所以唔讲咁多

终于食完个咸乌冬就系我好期待嘅甜品

味道正常

走嘅时候门口有几枱人等阵

总括:可能接受到酸咖啡嘅人食会enjoin d? 成个体验可以话系特别嘅 我同朋友都觉得试一次就够⋯要排队食就⋯不了

布甸
Tiramisu