2024-06-29
叫咗个巴马火腿Pizza同埋薯条!pizza 配料嘅份量都好足火箭菜睇相都见到青BB好新鲜!而且个Pizza边都烟烟韧韧,佢仲会附带一个黑松露酱汁嚟点𠮶边!薯条有三款拣一个系普通薯条一个系有调味料粉而另一个黑松露薯条!我今次拣咗有条味料粉𠮶只好香脆好惹味!而且价钱超级亲民实惠!够2至3个人食嘅份量都系百几蚊,如果比较大食嘅话可能净系够两个人🤣🤣薯条都系二十零蚊而且大大份热辣辣!真心推荐喺元朗附近住嘅居民试吓!我自己啱啱搬咗过嚟一年左右觉得附近都冇乜特别推荐嘅Pizza,居然比我无意中发现呢间新开嘅小店舖,希望大家都可以去试吓支持一下已经为数不多嘅舖头仔!!今次其实已经食咗第三次,真系觉得好好食所以特登献上我第一次写嘅食评,用我微薄嘅能力支持下间舖头!!如果大家觉得我讲得一嚿嚿或者好唔顺畅请多多见谅唔好意思🥹🥹
嘅份量都好足火箭菜睇相都见到青BB好新鲜!
如果大家觉得我讲得一嚿嚿或者好唔顺畅请多多见谅唔好意思🥹🥹