2024-12-07 457 浏览
元朗高質新開sourdough pizza外賣小店 位於大坑渠隔離 可以隔住玻璃窗欣賞師傅即叫即製pizza 搓麵粉團 加配料 出爐全過程都一覽無遺 仲有burger同冬甩都好值得一試🥰🍕Meat Lovers $125招牌食肉獸pizza啖啖超多肉好滿足😇 有多款香腸ss 肉丸s 雞肉 辣椒泡菜 墨西哥辣椒 羅勒 配埋番茄醬基底同面頭既芝士 香氣層次豐富批邊亦烤到香脆帶少煙韌 可以點佢個松露蛋黃醬食 食得唔好嘥🍔The Company Burger $85煙肉芝士和牛漢堡 非常大個重手 配料包括M4和牛肉餅 煙肉 洋蔥圈 芝士 蘑菇等等 漢堡包煎到有陣陣牛油香 和牛扒肉味濃郁juicy 煙肉片香口 秘製sauce同沙律菜亦令所有野好match😋 附送薯條🍩Freshly Made Doughnuts $65/3元朗國最近越黎越多有呢款冬甩🤤 試左朱古力 雜莓 lemon custard三款 冬甩炸到金黃 外脆內鬆軟 醬汁幾飽滿 酸酸甜甜 好開胃🍤Crispy Chicken Wings $45炸單骨雞翼大大隻 香脆juicy 點埋個garlic sauce帶點sour cream味道

仲有burger同冬甩都好值得一試🥰

🍕Meat Lovers $125

批邊亦烤到香脆帶少煙韌 可以點佢個松露蛋黃醬食 食得唔好嘥

🍔The Company Burger $85

🍩Freshly Made Doughnuts $65/3

🍤Crispy Chicken Wings $45
炸單骨雞翼大大隻 香脆juicy 點埋個garlic sauce帶點sour cream味道 非常惹味

2024-12-07 364 浏览
應該係新開嘅 .. 之前無見過, 行過見佢好多款又岩食, 就試下食完個漢堡之後 返唔到轉頭 🤤🤤 邪惡度🈵因為係叫外賣,拎到返黎凍左少少 口感都有少少影響 .. 但整體仍然高質The Company Burger $85呢個一定要試 😭 真係勁好食 !! 食材多到差d瀉出黎每一啖都勁多料 口感味道都超豐富 !最surprise係食到juicy既肉汁 🤤 另一個surprise位係有炸香左既洋蔥圈 !!勁邪惡但真係好很正 !!Burger係跟埋薯條架, 想講個薯條都係重點呀 !!炸得超香脆 ! 唔會過咸, 超好食呀 !!Wild Mushroom Pizza $132密鋪平面地鋪滿蘑菇、火箭菜同松露醬 ! 食落唔太滯~菇味會比較重, 但都有淡淡既松露香 ~ 火箭菜多到好似放題咁邊位略嫌有少少乾, 沾返店家自製既松露蛋黃醬就剛好 !蒜香脆雞翼 $45係老公至愛既單雞炸雞翼~ 香口又惹味 ! 又唔會太乾, 正正~~甜甜圈 $65/3 pcs雖然唔算好大個, 但入面既醬料份量好足 !我地試左檸檬蛋黃醬 同朱古力味 ~~朱古力係Nutella黎 !! 甜甜圈唔會炸得過火 ~ 灑上白砂糖好邪惡,

食完個漢堡之後 返唔到轉頭 🤤🤤 邪惡度🈵

The Company Burger $85
呢個一定要試 😭 真係勁好食 !! 食材多到差d瀉出黎
每一啖都勁多料 口感味道都超豐富 !

The Company Burger

勁邪惡但真係好很正 !!
跟burger薯條

Burger係跟埋薯條架, 想講個薯條都係重點呀 !!
炸得超香脆 ! 唔會過咸, 超好食呀 !!
Wild Mushroom Pizza

Wild Mushroom Pizza $132
密鋪平面地鋪滿蘑菇、火箭菜同松露醬 ! 食落唔太滯~
菇味會比較重, 但都有淡淡既松露香 ~ 火箭菜多到好似放題
邊位略嫌有少少乾, 沾返店家自製既松露蛋黃醬就剛好 !
蒜香脆雞翼

蒜香脆雞翼 $45
甜甜圈 (3 pcs)

甜甜圈 $65/3 pcs
雖然唔算好大個, 但入面既醬料份量好足 !
我地試左檸檬蛋黃醬 同朱古力味 ~~
好邪惡,  但又令人一啖接一啖勁快KO晒
2024-12-06
20 分钟 (外卖自取)
跟burger薯條
Wild Mushroom Pizza
蒜香脆雞翼
2024-12-04 306 浏览
經過看到這間小店是即叫即製的薄餅,可以看著店員即場現拉的,還真的挺特別的,而且價錢也不算貴,試試也不錯!招牌食肉獸手工薄餅(125元)有名你叫了,真的加了很多的肉,最後加了超多的雞胸肉,然後再撒上芝士才去烤!薄餅是薄底的,所以不用烤很久就可以了,口感鬆軟,每一口都能吃到大量的配料,是蕃茄醬底,所以味道酸酸甜甜的,加了點羅西哥辣椒,味道挺惹味的。煙肉芝士和牛漢堡(85元)非常大的一個漢堡,而且只比普通的和牛漢堡貴了3元,但多了兩塊的煙肉,性價比不錯,雖然配料會有一點點出入,但還好!漢堡扒吃起來特別多汁,牛味香濃,配上其他各種解膩的蔬菜,味道剛好。法式薯條(25元)雖然我拿到回家,但還保留到一點的脆度,挺不錯的。蒜香脆雞翼(45元)雞翼的份量挺不錯的,炸得很香脆,保留到不少的肉汁,味道香辣帶點蒜香。即製甜甜圈(65元/3個)這裡的甜甜圈不算貴,炸完以後加入大量的醬進去,吃起來外脆內鬆軟,醬汁流心,味道香甜!我叫了檸檬吉士,士多啤梨和朱古力,朱古力其實是榛子醬,個人喜歡榛子醬多點!可樂(17元/支)

招牌食肉獸手工薄餅(125元)

煙肉芝士和牛漢堡(85元)

法式薯條(25元)
雖然我拿到回家,但還保留到一點的脆度,挺不錯的。

蒜香脆雞翼(45元)

即製甜甜圈(65元/3個)

可樂(17元/支)

2024-12-04
1K
𖤐ˊ˗位於佳記甜品的後面小巷,元朗河的旁邊,主打外賣薄餅和漢堡,設開放式廚房,可透過玻璃窗看到師父製作薄餅,是即點即製。。゚・𖥸──────-ˋˏ 𝓜𝓮𝓷𝓾 ˎˊ-──────𖥸 。゚・✎ ̼The Prosciutto $120用上簡單的材料,巴馬臣芝士、火腿、芝麻菜,餅底薄而邊緣較厚,手工製作,口感頗軟韌,食材舖滿滿,所以入口很豐宙的味道。份量頗大,足夠二人分享!✎ ̼The Company Burger $85好豐富足料,有M4和牛肉餅、蘑菇片、煙肉、洋蔥圈、蕃茄、芝麻菜、芝士和酸瓜,所以整個漢堡挺巨型,口感豐富,充滿肉汁。✎ ̼Crispy Chicken Wings with Garlic Sauce $45單骨炸雞翼,外脆炸粉脆卜卜,很香口。✎ ̼Crispy Shrimps with Truffle Sauce $52個人推薦必點,蝦肉結實新鮮,外層炸粉剛好。✎ ̼French Fries $25較幼身。✎ ̼Coke $17‧̍̊˙· 𓆝.° 。˚𓆛˚。 °.𓆞 ·˙‧̍̊ ‧̍̊˙· 𓆝.° 。˚𓆛˚。 °.𓆞 ·˙‧̍̊
𖤐ˊ˗位於佳記甜品的後面小巷,元朗河的旁邊,
主打外賣薄餅和漢堡,設開放式廚房,
可透過玻璃窗看到師父製作薄餅,是即點即製。

✎ ̼The Prosciutto $120
The Prosciutto
用上簡單的材料,巴馬臣芝士、火腿、芝麻菜,
The Prosciutto
餅底薄而邊緣較厚,手工製作,口感頗軟韌,
食材舖滿滿,所以入口很豐宙的味道。
份量頗大,足夠二人分享!
✎ ̼The Company Burger $85
好豐富足料,有M4和牛肉餅、蘑菇片、煙肉、
The Company Burger
洋蔥圈、蕃茄、芝麻菜、芝士和酸瓜,
所以整個漢堡挺巨型,口感豐富,充滿肉汁。
單骨炸雞翼,外脆炸粉脆卜卜,很香口。
個人推薦必點,蝦肉結實新鮮,外層炸粉剛好。
✎ ̼French Fries $25
較幼身。
✎ ̼Coke $17
2024-12-01
2024-11-30 213 浏览
聽朋友講元朗新開既呢間「FATTYBOI Pizza and Burger」既Pizza好正,主打即叫即做,睇得到既即製手工薄餅。最特別係透過店門口大玻璃,你可以清楚睇到店員由搓粉團、加料到入烤爐,全程透明化,仲好有「睇戲」既感覺!雖然係外賣店,但現場氣氛簡單又熱鬧,忍唔住就入去試吓。.招牌食肉獣手工薄餅 $125首先緊係要試一試試佢地既招牌「食肉獣」薄餅。第一口就被滿滿既肉香同芝士味包圍,番茄醬酸酸甜甜襯托得岩岩好。餡料真係多到數吾晒,有辣香腸、肉丸、雞肉丁、香腸、紅辣椒泡菜同墨西哥辣椒,仲加埋羅勒,香氣層次分明。批底又煙韌又彈牙,邊邊位仲有陣陣焦香,食完一啖即刻想再嚼多幾片。.招牌脆炸雞堡 $75另一個必食之選係招牌脆炸雞堡。望住個雞腿就知道係真材實料,厚到目測有4cm!外皮炸到金黃香脆,咬落去仲聽到「咔滋」聲,內裡既肉質juicy得黎好嫩滑,味道一流。用奶油麵包夾住,牛油香十足,加埋生菜、酸瓜、番茄片同洋蔥片,清爽又吾會膩,套餐附送既薯條都香脆得黎吾油膩,啖啖薯香,好有水準,蒜香脆雞翼 $45雞翼迷一定吾可以錯過佢地既蒜香脆雞翼。每隻雞翼都炸到皮脆肉嫩,外層D蒜香味濃郁,咬落去仲

招牌食肉獣手工薄餅 $125

招牌脆炸雞堡 $75

蒜香脆雞翼 $45

雞翼迷一定吾可以錯過佢地既蒜香脆雞翼。每隻雞翼都炸到皮脆肉嫩,外層D蒜香味濃郁,咬落去仲有少少椒鹽既鹹香,真係一啖接一啖停吾到手。份量足夠兩個人share,但食開就忍唔住想自私獨食!

即製甜甜圈 $65/3個

最後當然吾少得甜品,今次試左芒果、朱古力同檸檬蛋黃醬三款味道。芒果味清甜帶微酸,朱古力味濃郁滑口,檸檬蛋黃醬啖啖酸甜好醒胃,甜甜圈外層炸到金黃鬆脆,內裡鬆軟煙韌,每一個都好滿足。仲有草莓、雜莓同白朱古力口味,下次要試埋先甘心!

4天前 0 浏览
年尾好多Party大食會🥳元朗呢間手工即整pizza burger 都幾出色價錢合理 岩哂一班人食 揀多d款呢間小店 全部都即叫即做新鮮多料 熱辣辣開party😍-🧤The Supreme 超級至尊手工Pizza $123即叫即做既酸種底 仲加左超多料超級至尊就係咩都有 加哂落去每啖都豐富💃🏻🧤經典和牛漢堡 $82和牛好juicy 仲有大大塊菜同蕃茄個汁都好正 啖啖驚喜🧤蒜香脆雞翼 $45單骨雞翼勁香脆又唔會炸到好乾🧤黑松露薯條 $35薯條多到痴線 2個盒都著唔哂松露味香 薯條係啖啖有薯仔感覺-FATTYBOI Pizza and Burger元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖
年尾好多Party大食會🥳
松露味香 薯條係啖啖有薯仔感覺
FATTYBOI Pizza and Burger
元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖
外卖自取
我想同你一齊食…即叫即制Sourdough pizza🍕 & burger 🍔 坦白講,我對sourdough and handmade 嘅味道情有獨鍾👉🏻👈🏻🙂‍↔️知道元朗原來有一間即叫即製嘅Pizza同漢堡包👀gogogo🍕pizza: meat lover 招牌食肉獸手工薄餅 $125哇呢個Pizza不得了,薄餅底即叫即搓,即刻出爐,入口煙靭!煙肉火腿雞肉等等配料非常豐富!淡淡嘅茄香!惹味! $125 咁大個pizza👀抵食🍔burger: The Company Burger 煙肉芝士和牛漢堡 $85漢堡包烤的金黃夾住寬容芝士同煙肉漢堡,高大威猛嘅漢堡包就喺我面前😍漢堡夠厚度,入口勁Juicy😝🍟 Truffle Fries黑松露醬條$35薯條撈咗黑松露同黑松露醬😍😍😍超香!🍗Crispy Chicken Wings with Garlic Sauce蒜香脆雞翼 $45炸雞炸得金黃香脆,而且係單骨雞翼食用非常方便🙂‍↔️FATTYBOI Pizza and burger (元朗)元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖#元朗美食#元朗Pizza#元朗炸雞#元朗外賣#元朗好去處#元朗
我想同你一齊食…

🍟 Truffle Fries黑松露醬條$35
薯條撈咗黑松露同黑松露醬😍😍😍超香!

炸雞炸得金黃香脆,而且係單骨雞翼食用非常方便🙂‍↔️

元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖

#元朗美食#元朗Pizza#元朗炸雞#元朗外賣#元朗好去處#元朗抵食
我太喜歡食手工pizza🍕最近元朗開咗間新嘅手工Pizzapizza即叫即製,即製麵團打成批底再塗上蕃茄醬,同埋加配料,放入焗爐出爐個陣香噴噴,新鮮熱辣辦🤪叫咗招牌食肉獸手工pizza🍕個底係蕃茄醬🥫放咗勁多水牛芝士,拉芝效果冇難度配料好豐富,有意大利辣肉腸、肉丸、雞肉等食落啖啖都係toppings,口感十足做到小小拉芝效果 !另外批邊仲可以點沙律醬,更加滋味😛自家製漢堡同樣出色🍔經典和牛漢堡嘅包皮係用咗奶油麵包香濃牛油味🧈配料有生菜、蕃茄、酸瓜、洋蔥、M4和牛肉餅、焦糖洋蔥、車打芝士口感層次超豐富!M4和牛肉餅juicy多汁,估唔到加咗焦糖洋蔥味道咁夾🤤另外幾款小食,可以開心share黑松露薯條🍟黑松露特別香,唔使加茄汁都可以!蒜香脆雞翼即炸,雖然單骨但啖啖肉辣得嚟好香口~🤤
我太喜歡食手工pizza🍕
最近元朗開咗間新嘅手工Pizza

pizza即叫即製,即製麵團打成批底
再塗上蕃茄醬,同埋加配料,放入焗爐
出爐個陣香噴噴,新鮮熱辣辦🤪

叫咗招牌食肉獸手工pizza🍕

個底係蕃茄醬🥫
放咗勁多水牛芝士,拉芝效果冇難度
配料好豐富,有意大利辣肉腸、肉丸、雞肉等
食落啖啖都係toppings,口感十足
做到小小拉芝效果 !

另外批邊仲可以點沙律醬,更加滋味😛

自家製漢堡同樣出色🍔

經典和牛漢堡嘅包皮係用咗奶油麵包
香濃牛油味🧈
口感層次超豐富!
M4和牛肉餅juicy多汁,估唔到加咗焦糖洋蔥味道咁夾🤤

另外幾款小食,可以開心share
黑松露薯條🍟

黑松露特別香,唔使加茄汁都可以!
蒜香脆雞翼即炸,雖然單骨但啖啖肉

辣得嚟好香口~🤤
2024-12-19 86 浏览
發現元朗一間隱藏於小巷既手工pizza店✨ FATTYBOI 主打薄餅同漢堡,所有order即叫即做,食客仲可以一邊欣賞師傅手拉每一個pizza,區內少有🤩 餐牌上除左薄餅同漢堡,仲有不同小食同冬甩,今次就試匀哂各種item!🔸烤辣香腸手工薄餅第一次試梗係嗌經典pepperoni🤩 薄餅底以酸種麵團拉成,口感煙靭,批邊微微焦脆更加增強口感。先以蕃茄醬作基底,再係上面鋪滿意大利辣香腸、馬蘇里拉水牛芝士及羅勒葉,無需複雜配料已經做出經典風味,每一口都係濃郁鹹香🤤🔸煙肉芝士和牛漢堡漢堡份量巨型,烘熱奶油麵包內夾住以M4和牛製成既漢堡扒,仲有大片煙肉、車打芝士、蘑菇片、香脆洋蔥圈、芝麻菜、酸瓜及蕃茄🍔 和牛漢堡扒鎖住肉汁,香氣四溢,滿滿食材非常滿足🥰🔸蒜香脆雞翼高質小食之選🤤單骨雞翼炸得非常香脆,就算外賣返到屋企都唔會變軟稔,仲可以點蒜香蛋黃醬一齊食更加惹味!🔸即製甜甜圈即製甜甜圈可以選擇鍾意既餡料同糖霜口味,我地揀既檸檬蛋黃醬及肉桂糖霜口味較清新,酸酸甜甜唔會太膩,用來做甜品剛剛好

🔸烤辣香腸手工薄餅

🔸煙肉芝士和牛漢堡

🔸蒜香脆雞翼

🔸即製甜甜圈
2024-12-15 46 浏览
天氣凍吾想煮飯食,就去前排發現既新pizza 店!之前被吸引既原因系因為有個大玻璃望住個師傅系到搓麵團,整pizza,感覺吾錯,所以一直想搵機會買黎試下!我地4個人share 2個pizza,岩岩好!Meat Lovers Pizza $125餅底薄身,幾煙韌,邊位有少少脆口,另外睇住師傅放左好多材料落去,有雞肉、辣肉腸、蘑菇、欖欖、青椒、羅勒等等,入口幾豐富。The Supreme Pizza $123呢個pizza 同meat lover既材料好接近,睇返menu先發現只系少左雞肉,早知叫Parma ham個款,因為見到師傳落左勁多Parma ham!單骨炸雞翼 $45雞翼正常發揮,炸完都吾會好油。甜甜圈 $65有3隻,每隻都可以任選味道。甜甜圈放左好多餡,我揀左檸檬蛋黃醬、草莓同雜莓,鐘意食酸既話個人建議試下檸檬蛋黃醬,味道特別啲。餐牌:

Meat Lovers Pizza $125

The Supreme Pizza $123

單骨炸雞翼 $45
雞翼正常發揮,炸完都吾會好油。

甜甜圈 $65

餐牌:

2024-12-08 105 浏览
今日唔想煮飯,咁就不如買外賣啦,突然想Pizza ! 我哋叫咗(Pizza + Burger + 小食)做晚餐!🥳🥳🥳即叫即做嘅《超級至尊手工薄餅》,手工製作 😚😚材料非常豐富,包括有水牛芝士、意大利辣香腸、火腿、蘑菇、洋蔥&黑橄欖等等。《煙肉芝士和牛漢堡 配薯條》份量十足,好大份,材料豐富,包括有salad 菜、番茄、酸瓜、蘑菇、M4和牛肉&車打芝士等等,和牛肉漢堡超多汁又juicy ,加上脆卜卜煙肉,好正!《蒜香脆雞翼》,炸得很香脆,蒜香味濃郁帶點小辣,肉質嫩滑。經典西班牙小食《西班牙朱古力吉拿棒》,每份共四條,Churros 炸到外酥內軟,入口鬆化,肉桂同朱古力醬好夾,yummy !

即叫即做嘅《超級至尊手工薄餅》,手工製作 😚😚

《煙肉芝士和牛漢堡 配薯條》

《蒜香脆雞翼》,炸得很香脆,蒜香味濃郁帶點小辣,肉質嫩滑。

2024-11-11 263 浏览
是日朋友家開party日🎉外賣手工薄餅🍕打開仲Keep到香脆🔥小食類同甜品都好食喎😋🍕巴馬臣芝士火腿手工薄餅芝士量巨多🧀令薄餅烤焗後變得更加香脆💥火腿咸香味十足手工製作的薄餅底酥脆且薄👍🏻口感極佳🍔煙肉和牛芝士漢堡漢堡牛肉肉質多汁💦口感鮮嫩👅煙肉夠咸香與牛肉味道相互搭配🙌🏻提升了整體漢堡味道🍔🍩即制 Doughnuts 新鮮出爐外皮金黃酥脆🔥內部則軟綿香甜👍🏻饀料巨飽滿🍟即炸黑松露薯條每條薯條都沾滿黑松露醬✨令薯條增添濃郁松露香😋

🍕巴馬臣芝士火腿手工薄餅

新鮮出爐外皮金黃酥脆🔥內部則軟綿香甜👍🏻饀料巨飽滿

🍟即炸黑松露薯條
每條薯條都沾滿黑松露醬✨令薯條增添濃郁松露香😋
  • 巴馬火腿芝士薄餅
假日到元朗大棠行山,朝早九點出發十一點落山去搵嘢食,揸車嚟到馬田路附近。見到呢一間即整即焗手工pizza,等排隊外賣嘅人都讚口不絕。老闆店主係一個外國人,一手一格打理,口味特別正宗。the pepperoni $116 烤辣香腸手工薄餅,呢個價錢真係唔貴喎 。足料,而且新鮮焗起,好香口。另外再叫咗三個小食黑松露薯條$35點黑松露比製醬汁好正。蒜香脆雞翼$45西班牙朱古力吉拿棒$42 呢款好食,夠脆而且入面都有朱古力醬。主角嚟喇煙肉芝士和牛漢堡,$85好有層次,牛肉好高質。加兩支可樂真係好爽。呢間高質pizza外賣店下次都一定會回頭。

老闆店主係一個外國人,一手一格打理,口味特別正宗。

the pepperoni $116

另外再叫咗三個小食
黑松露薯條$35
點黑松露比製醬汁好正。

蒜香脆雞翼$45

西班牙朱古力吉拿棒$42
呢款好食,夠脆而且入面都有朱古力醬。

主角嚟喇煙肉芝士和牛漢堡,$85
好有層次,牛肉好高質。

加兩支可樂真係好爽。

呢間高質pizza外賣店下次都一定會回頭。
  • 烤辣香腸手工薄餅
  • the peperoni
  • 煙肉芝士和牛漢堡
  • the company burger
2024-11-07 285 浏览
元朗國一向多好嘢食,今次就食呢間手工pizza店。呢間手工pizza小店,雖然鋪頭細細,不過麻雀雖小,五臟俱全。店鋪除咗門口有塊玻璃show到整個手工嘅製造過程,鋪內仲有個好大個嘅焗爐,係真· 手工fresh made pizza🍕 今次揀咗: 🍕超級至尊手工薄餅 - 呢個pizza嘅料有Mozzarella 芝士、意大利辣香腸Pepperoni、火腿、洋蔥、蘑菇同墨西哥辣椒。喺鋪頭塊玻璃度,見到全個pizza嘅製作過程,由搓皮開始見到曬各個步驟,再見住佢入焗爐,再到新鮮出爐🤩新鮮焗出黎嘅pizza無論香氣、口感都冇得輸🤤一路拎住佢行返屋企,一路聞到香氣,就好想快啲返屋企開黎食。口感上,pizza皮厚薄有致,餅底少少咸多多脆,加埋香氣濃郁嘅芝士同配粒,成個體驗都好enjoyable😋😋😋🍔煙肉芝士和牛漢堡 - 愛芝士又愛和牛,所以一早就睇中呢個漢堡,而呢個burger完全係超出期望,餡料夠香又夠juicy,和牛勁有牛味,大推!🍟黑松露薯條 - 所有嘢加黑松露就變得無得輸😆🍫西班牙小食朱古力churros連朱古力醬 - 如果喺呢間店,只揀一個小食,一定係揀呢個。首先香港唔多地方有得食,想

今次揀咗:

煙肉芝士和牛漢堡

🍟黑松露薯條 - 所有嘢加黑松露就變得無得輸😆
黑松露薯條

🍫西班牙小食朱古力churros連朱古力醬 - 如果喺呢間店,只揀一個小食,一定係揀呢個。首先香港唔多地方有得食,想食啲口味新鮮嘅小食,真係要揀呢個。個churros好脆,內裡嘅朱古力同跟埋嘅朱古力醬又濃郁又香,拎到返屋企,脆脆嘅外皮加柔軟又幼滑嘅朱古力,又係一個必食🤤
西班牙小食朱古力churros連朱古力醬

🥤支裝可樂 - 飲品方面,有可樂同啤酒揀,我哋就揀咗可樂

食晒成個set, 真係大滿足😆😆😆
2024-11-03
煙肉芝士和牛漢堡
黑松露薯條
2024-11-05 230 浏览
經過元朗金輝徑,見到好多野食。呢間小店完全唔起眼,聞到Pizza 香味先發現到。冇堂食位置,只做外賣。店內透明度高,廚房以玻璃設計,由製作到包裝,都睇得清清楚楚。食物製作快,10分鐘已經整好Pizza, burger和小食。職員都帶上手套製作食物,感覺衛生。夏威夷風情手工薄餅 $112全人手製作,超多芝士,加上茄汁、菠蘿和火腿,批底煙韌有咬口經典和牛漢堡 $82超足料,M4和牛漢堡配搭生菜、蕃茄、酸瓜、焦糖洋蔥、芝士等,甜甜地,好多汁蒜香脆雞翼 $45一盒8隻單骨雞翼,凍左都依然好香脆,辣辣地,好食西班牙朱古力吉拿棒 $42中間夾住朱古力醬,唔太甜,非常脆口

夏威夷風情手工薄餅 $112
全人手製作,超多芝士,加上茄汁、菠蘿和火腿,批底煙韌有咬口

經典和牛漢堡 $82

一盒8隻單骨雞翼,凍左都依然好香脆,辣辣地,好食

西班牙朱古力吉拿棒 $42
中間夾住朱古力醬,唔太甜,非常脆口