2021-05-21
中环行人电梯上到顶。有间酒吧叫*微醺*。呢个名吸引咗我地帮衬😎。餐牌成本画册。五颜六色。令我想一揭再揭🤩。餐厅主打cocktail 。平时少饮酒嘅为食妹👧🏻。都忍唔住叫杯试试☺️。💫You May Fun 呢杯系Gin酒。热情果。西柚。梳打组成。果味比较重。易入口d d。岩晒平时少饮酒嘅我🥰。生日🎁?拆🎁?其实呢杯系Cocktail🤩。呢个present好鬼正🤓。餐厅好有心思。完全Touch到我个❤️。💫Jumanji呢杯系日本白州威士忌🥃。沟埋青瓜汁同🍋汁。饮落好Fresh。好岩夏天饮😎。💫半熟吞拿鱼卷配他他酱吞拿鱼满满塞进卷里。仲有甘荀c同露笋c。口感丰富到不得了🤤 。💫带子香蒜🧄橄榄油意粉带子轻煎两面。食落刺身口感。大粒弹牙😋。意粉🧄炒带小小辣。好惹味😛。💫牛肝菌杂菌意大利饭🍄🍄份量都几多。啖啖都有。意大利饭口感湿润。
💫You May Fun
呢杯系Gin酒。热情果。西柚。梳打组成。果味比较重。易入口d d。岩晒平时少饮酒嘅我🥰。 生日🎁?拆🎁?
其实呢杯系Cocktail🤩。呢个present好鬼正🤓。 餐厅好有心思。完全Touch到我个❤️。 💫Jumanji
💫半熟吞拿鱼卷配他他酱
吞拿鱼满满塞进卷里。仲有甘荀c同露笋c。口感丰富到不得了🤤 。 💫带子香蒜🧄橄榄油意粉
带子轻煎两面。食落刺身口感。大粒弹牙😋。意粉🧄炒带小小辣。好惹味😛。 💫牛肝菌杂菌意大利饭
🍄🍄份量都几多。啖啖都有。意大利饭口感湿润。