2024-06-21 484 浏览
已经唔记得第几次嚟呢树,中,每次同唔同既朋友嚟,,个个都赞不绝口👍所以都系再来又再来😌主厨好好人,好有心思钻研新品,呢树我称之为Omakase私房菜,每次都总有新菜式,每次上菜前我都唔知会有咩嘢食物~ 今次前菜系新嘢煎西瓜,中,牛角包虾多士, 好正,个个食到咀舔舔😋之前食既渍蕃茄都好出式,有缘既话就会食到🤭呢煎咸蛋肉饼饺都好特别(个名大约系咁),,今次主菜系鱼翅捞饭非常好味,其实佢仲有其他主菜,我食过海鲜粥,鸭油意粉都同样出色, 每次都抱住个肚走,大满足,最重要系完全唔贵。小秘密:主厨以前系出式调酒师,佢耐唔耐就试用唔同食材浸酒,佢个龙虾酒系我最爱,佢都好大方架,只要你同佢啱倾,话唔定佢都会攞佢啲新作品出嚟介绍比你试架🤭🤫
菇菇汤
煎西瓜