2022-01-02 219 浏览
下午时段去食,餐厅比较细但都有位,服务态度非常好,叫了月见鸡don, 杂菌大虾risotto, cheesecake向富士山panna cotta. 首先食品卖相几靓,好适合打卡,可见佢地用心制造,饭会配搭几款唔同又有创意的小食。首先鸡饭,坦白讲真系比较淡味…捞埋一齐无咩特别,个人仲觉得个饭比较湿,唔知太多汁定点,干食同重味小小比较好,小食都比较淡味,再食另一个杂菌十虾,依然好淡味,但虾系弹牙好食的,唔知系想卖健康食品定点?唯独调味方面最好做反多啲,因为食落好似两个饭都无咩分别…最后甜品系可以既,味增cheesecake好特别,咸咸地又唔会滞,富士山个个都好滑,又唔会好甜,打卡一流。整体值唔值得试真系见仁见智,但我希望主食上会有进步。

整体值唔值得试真系见仁见智,但我希望主食上会有进步。
2021-12-19
下午茶