餐厅: 牛一香港仔魚蛋粉專門店
资讯:

2019-12-19 725 浏览
早两日见到介绍,见到d人话呢间舖头几高质,就同朋友黎试下啦。一睇menu发现选择超多,望左阵先拣到食咩。我哋叫左蒜辣手撕鸡捞淮山面、越式香茅鸡扒汤河、炸虾饼、椰子汁。Menu(越式)Menu(粉面)Menu(小食、粥)Menu(饮品)Menu(饭)炸虾饼。爽口弹牙,炸得脆但系唔会食到成口都系油,控制得几好,好正!食物合照。蒜辣手撕鸡捞淮山面︰淮山面味道比较淡;蒜辣手撕鸡超正,鸡好滑,蒜辣味都好够。越式香茅鸡扒汤河︰汤底味道较淡;鸡扒非常好食!煎得好香脆,肉质仲系好滑,唔会干身,而且好入味,唔多油。汤粉份量超多,好够饱。店员好有礼貌,环境都好好。老细超好人,咁啱有个客喺电话教紧个朋友点样黎,个老细会帮手讲,然后行出门口教个客黎。超有心,抵赞!
一睇menu发现选择超多,望左阵先拣到食咩。

Menu(越式)
Menu(粉面)
Menu(小食、粥)
Menu(饮品)
Menu(饭)
炸虾饼
食物合照。
店员好有礼貌,环境都好好。
2019-12-18
炸虾饼