2021-11-20 194 浏览
行完Donki攰攰地就喺附近揾间餐厅嗱嗱临意图一去到见到铺面嘅装修都几骨子就一于入去试吓啦睇咗个餐牌一阵都系拣唔落手最尾就叫咗个二人套餐可以一次过食好多嘢 一上到黎以为俾佢玩点解比两粒黑色嘅石仔摆个黑色嘅盘上面 个老细都几坚持系食得咁我即管就试吓原来系墨鱼汁天妇罗包住一个刺身级嘅带子 今日鱼汁天妇罗一啲都唔厚粉 而个带子都仲食得出佢嘅鲜味十分唔错食完头盘好快就有主食 今次叫咗个自家烟熏猪腩肉卡邦尼 对于我一个咁重口味嘅人来讲呢个卡帮你真系10分啱我口味 又creamie又Rich 加埋适当嘅调味真系嫌佢𠮶个兜入边嘅意粉装得太少 比多两份我都仲食得落食完呢个咁高质嘅卡邦尼意粉就上咗个龙虾意粉啦 一睇!哗咁大条龙虾嘅 心谂蚀死佢咩咁多龙虾肉 啲肉个份量同意粉嘅份量好似差唔多 食得出个龙虾系用牛油煎香 而佢亦都唔系煎太耐 因为啲肉都唔好韧 啱啱熟透 真系食得出厨师嘅技巧咁好食嘅嘢当然系要叫返两杯特饮啦 一杯就叫咗芒果lassi 另一个就系蓝莓乳酪奶昔 呢两个都果然冇令我失望 饮落去唔太甜 唔似麦当劳𠮶啲 啜都啜唔起 一pat嘢又甜爷爷 呢两杯嘢简直系颠覆咗我对奶昔嘅认知Overall 嚟讲

Overall 嚟讲系一间值得回头再次帮衬嘅餐厅 因为价钱都唔算特别贵 相信已经好过好多系市区又贵又唔好食嘅餐厅
2021-11-17