2019-06-22 26 浏览
法国慢煮有机鸡肶意大利饭🍗只鸡肶都几滑, 睇得出真系慢煮, 应该系先煎封左再慢煮, 因为都好香口, 唔会纯粹慢煮而好淋。至于意大利饭, 讲真系食过非常出色既意大利饭, 意大利饭都几难煮得好食,尤其系个软硬度, 一系太淋, 一系太硬, 点餐时侍应有问想个饭几熟, 好少有餐厅会问, 通常都系煮到来就食, 我地话唔想咁生, 佢煮既软硬度最后真系非常令我地满意羽衣甘蓝萍果红菜头蓝芝士沙律伴干果乳酪汁🥬🥗呢个沙律等左一阵, 个鸡肶饭仲早过个沙律到, 我地都有点奇怪, 一问之下, 原来个乳酪汁系即制, 侍应说乳酪汁不能留, 所以要即制, 因此制作需时, 呢个沙律味道非常好, 味道好有层次, 浓甜酸味都有, 蓝芝士浓味, 用干果既甜味中和, 另外乳酪汁令整个沙律非常清新, 萍果和红菜头系薄切, 食起来唔会费力紫心香芋丸无乜特别, 但一碟有6粒,份量够多面包🥐🥖每人有三款, 一个迷李牛角包, 一块脆片, 半个法式餐包, 每样都有翻热, 仲有jam 配面包, 是非常有诚意既面包
法国慢煮有机鸡肶意大利饭🍗

羽衣甘蓝萍果红菜头蓝芝士沙律伴干果乳酪汁🥬🥗