2024-01-21
今日喺湾仔食烛光晚餐 La Moo Moo' s Steak and Fries环境好情调 播住柔和嘅音乐 啱晒情侣嚟拍拖Set Dinner $398 包主菜餐汤餐包沙律同埋饮品但可以Free flow薯条薯蓉 或者加$50配迷你椰菜仔沙律系Caesar Salad 有烟肉/面包粒/芝士碎/沙律菜 当日餐汤系蕃茄浓汤 食得出蕃茄蓉 感觉好新鲜足料 而餐包干热咗 所以好香软松脆280g US Meyrr Natural Prime Angus Ribeye Steak 美国安格斯肉眼扒 (另加$90)油脂味重 好有肉汁 Side拣左薯蓉好重奶油味 重可以free flow Overall都食物环境服务都高质 而且佢每日都有唔同嘅promotion 我去当日星期三就系鸡翼每只十蚊嘅日子 而且星期一至五happy hour时间5:30-7:30pm仲有买一送一
Set Dinner $398 包主菜餐汤餐包沙律同埋饮品
但可以Free flow薯条薯蓉 或者加$50配迷你椰菜仔