餐厅: Grill Tajimaya
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-01-15 263 浏览
呢几日真系好冻⛄,成日觉得饿,等我食番餐好嘅🍽️,医饱个肚最紧要。😍湾仔既 Grill Tajimaya 推出❄️冬季主题 期间限定SPECIAL MENU,趁周末又去试下先😋🥑牛油果吞拿鱼他他先来一个清新前菜,吞拿鱼粒粒好肥美,入口嫩滑,配清新健康嘅牛油果,滋味😋。🌽自家制粟米汤伴🦆香煎鹅肝 粟米汤浓郁,入面有好多粟米粒,仲有几粒爆谷🍿,同埋一大块煎得香脆嘅鹅肝,令到成碗汤都充满鹅肝嘅香气。🍝红酱意大利面配蟹肉蟹籽捞匀每一条面会沾满蟹肉及蟹籽,一定要趁热食,意大利面非常弹牙。🐃日本产黑毛和牛汉堡扒配🧀 Taleggio软芝士黑毛和牛汉堡又厚又juicy,上枱嘅时候,店员会淋上软芝士,热辣辣,芝士同汉堡扒 混和,香浓美味。🍐慢煮红酒烩香梨伴雪糕最后叹番个甜品,梨子非常香甜,配雪糕好 好夹😋

湾仔既 Grill Tajimaya 推出❄️冬季主题
期间限定SPECIAL MENU,趁周末又去试下先😋

🥑牛油果吞拿鱼他他

🌽自家制粟米汤伴🦆香煎鹅肝

🍝红酱意大利面配蟹肉蟹籽

🐃日本产黑毛和牛汉堡扒配🧀 Taleggio软芝士

🍐慢煮红酒烩香梨伴雪糕
最后叹番个甜品,梨子非常香甜,配雪糕好 好夹😋