2019-10-31 61 浏览
铜锣湾西班牙菜嘅首选~Weekday放工,难得宁静嘅铜锣湾,梗系要去返间餐厅𠮶度享受下佢嘅宁静😎。呢一间位于喺铜锣湾嘅西班牙酒吧餐厅,喺出边望入去佢嘅格调都好好。平时翻屋企成日经过都见到好多人等紧,今日见到少人啲所以特登同男朋友入去试吓。😍佢个Menu设计都好靓同简约,价钱都算系中上价位~前菜嗌咗个黑毛猪火腿,油香味好重,我地都劲满意😍。主菜系一个西班牙海鲜焗饭,男朋友食海鲜就一定要加柠檬一齐食,所以我哋见到个柠檬嘅时候都好开心😍,超加分。我哋嗌咗多咗个鹅肝,佢好特别用咗三支竹签签住左d 鹅肝,系出边仲加左一层好脆嘅粒粒,口感超好👍🏻👍🏻。去到最后我哋一人为咗一杯嘢饮,食饱饭叫杯野慢慢饮,再加上个到嘅环境,真系劲舒服😌👍🏻如果有情侣想一齐食餐好嘅或者约女仔黎食第一餐饭,呢间都会系好好嘅选择🤓
铜锣湾西班牙菜嘅首选~

佢个Menu设计都好靓同简约,价钱都算系中上价位~

前菜嗌咗个黑毛猪火腿,油香味好重,我地都劲满意😍。